Filter op

Prijs

 • € 79,00 - € 3.096,00

Subcategorieën

Blog navigatie

Laatste berichten

Actieve filters

Blackmagic DeckLink 8K Pro

 • In- en Out-put: Multi-rate 12G-SDI
 • Connectie: 8-Lane PCle Gen3 I/O kaart
 • Supports: Sd-, HD-, Ultra HD-, 4K-, en 8K DCI-framrates
 • Compatible: Mac OS X. Windows and Linux
Prijs  649,00

±3 dagen

Blackmagic Intensity Shuttle Thunderbolt

 • In- en Out-put: HD en SD
 • Connectie: Thunderbolt 2
 • Supports: HDTV 1080i/59.94, 1080i/50, 720p/59.94, 720p/50
 • Compatible: Mac OS X. Windows and Linux
Prijs  245,00

±3 dagen

Black Magic Design - Decklink Duo 2

 • In- en Out-put: SD/HD/3G-SDI
 • Interface: PCI-e
 • Processing: 10/12-Bit
 • Compatible: Mac OS X. Windows and Linux
Prijs  509,00

5 tot 10 werkdagen

Blackmagic Duplicator 4K

 • In- en Out-put: SD/HD/12G-SDI
 • Aantal SD's: 25
 • Codering: zeer effici?nte H.265-codering
 • Compatible: Blackmagic Duplicator software
Prijs  2.199,00

±3 dagen

Blackmagic DeckLink Micro Recorder

 • In- en Out-put: SDI en HDMI
 • Connectie: PCle kaart
 • Supports: SD, HD
 • Compatible: Mac OS X. Windows and Linux
Prijs  149,00

±3 dagen

Blackmagic MultiDock 2

 • In- en Out-put: 2,5 " SSD's - Thunderbolt 1 of 2
 • Aantal SSD's: 4
 • Snelheid: 20 GB/s
 • Compatible: Mac en Windows
Prijs  609,00

±3 dagen

Item 1-6 van 31 in totaal item(s)

BlackMagic Design

BlackMagic Design maakt al jaren super slimme apparatuur voor al je videowerk. Apple Support Ed levert dit tegen scherpe prijzen en geeft je standaard 2 jaar garantie op alles. Deze hardware is geschiukt voor Mac en PC en draait uiteraard ook prima met mijn Hackintosh systemen. Denk je erover om een Hackintosh te laten bouwen? Kies dan meteen je BlackMacig PCI kaart erbij. Met de professionele PCI kaarten van BlackMagic kun je alles aan.

Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Ultrastudio 4k extreme

De Blackmagic UltraStudio 4K Extreme 3 is een stuk sneller dan zijn voorganger dankzij de ingebouwde Thunderbolt 3 interface met een doorvoersnelheid van maar liefst 40Gbps. Deze hoge snelheid is ideaal voor werken met 4K-bronmateriaal bij het werken in RGB of stereoscopische formaten. De superhoge snelheid van Thunderbolt 3 is snel genoeg voor de hoogste bitrate van HDR ongecomprimeerde RGB 4K en stereoscopische formaten, zoals die gebruikt worden voor high-end speelfilms. Net als het vorige model beschikt deze UltraStudio 4K Extreme 3 over PCIe, 12G-SDI, HDMI 2.0 en analoge aansluitingen, 4:4:4 sampling en real-time H.265-codering. Het ondersteunt 4K DCI en Ultra HD-beeldmateriaal met maximaal 60fps.

De UltraStudio 4K Extreme 3 zit in een behuizing die 2 RU hoog is en waarbij de belangrijkste aansluitingen op het achterpaneel zijn aangebracht. Voor lokale monitoring van het beeld is er op de voorzijde een LCD-previewscherm aangebracht waarbij links naast het scherm een aantal bedieningsknoppen zijn aangebracht voor de belangrijkste functies.

UltraStudio Mini Recorder

De Blackmagic UltraStudio Mini Recorder is een betaalbare oplossing voor het opnemen van hoge kwaliteit SD- en HD-video van SDI- en HDMI-apparatuur. De UltraStudio Mini Recorder is voorzien van een Thunderbolt-ingang en is helemaal plug-and-play. Als je een klein formaat draagbare oplossing voor video-opname en -weergave voor je laptop, desktop computer of hackintosh met Thunderbolt aansluiting zoekt dan is de UltraStudio Mini Recorder een perfecte oplossing.

De UltraStudio Mini Recorder is voorzien van een SDI- en HDMI-ingang en een Thunderbolt uitgang en is zo klein dat hij zo in je broekzak past. De UltraStudio Mini Recorder ondersteunt de hoogste kwaliteit gecomprimeerde en ongecomprimeerde SD/HD signalen voor opname van SDI- en HDMI-video-apparatuur. Je krijgt broadcast kwaliteit in een klein formaat voor een mooie prijs!

Intensity Shuttle - USB 3.0

De Blackmagic Intensity Shuttle is een 10-bits HD/SD video opname en afspeelapparaat met ondersteuning voor USB 3.0. De Intensity Shuttle stelt je in staat om 10-bits HDMI of analoge video direct vanaf de camera op te nemen op je computer voor het professioneel bewerken of om slechts terug te kijken. Dankzij het compacte ontwerp is de Intensity Shuttle gemakkelijk mee te nemen en eenvoudig om aan te sluiten. Omdat de in- en uitgangen zich elk aan een andere zijde van het apparaat bevinden is de Intensity Shuttle eenvoudig tussen je huidige kabel-setup te plaatsen.

Omdat de Intensity Shuttle ondersteuning biedt voor HDTV 1080i op 59.94fps, 1080i op 50fps, 720p op 59.94fps en 720p op 50fps, kan deze direct en makkelijk schakelen tussen HD- en SD-video standaarden. Door de USB 3.0 interface is het niet nodig om visuele data te comprimeren waardoor je computer ook minder belast wordt. De Intensity Shuttle haalt zijn stroom rechtstreeks uit de USB 3.0 aansluiting dus je hebt geen externe voedingsbron nodig. Door de hoge overdrachtssnelheid werkt de Shuttle uitsluitend op computers voorzien van een volwaardige USB 3.0 aansluiting.

DeckLink Duo 2

De Blackmagic DeckLink Duo 2 is met een veelzijdige PCIe-kaart voor videobewerking en beschikt over vier bi-directionele SDI-aansluitingen. Elke SDI-aansluiting kan worden geconfigureerd als in- of uitgang. Een computer die uitgerust is met de DeckLink Duo 2 kan worden gebruikt als media play-out systeem, een multi-screen digital signage-server, een live-keyer, een real-time multikanaal capture systeem of een combinatie van deze mogelijkheden voor de specifieke workflow die op dat moment nodig is. Een referentie-ingang voor het synchroniseren met andere studio-apparatuur is ook beschikbaar.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Blog navigatie

Laatste berichten