Blog navigatie

Laatste berichten

Actieve filters

MacBook Pro 16" Touch Bar (2019) MVVL2N/A Zilver 512 GB

 • Schermgroote: 16 inch Retina
 • Processor: 2,6 GHz 6-core Intel Core i7 tot 4,5 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 512 GB SSD
Prijs  2.147,93

± 5 dagen

MacBook Pro 16" Touch Bar (2019) MVVJ2N/A Space Gray 512 GB

 • Schermgroote: 16 inch Retina
 • Processor: 2,6 GHz 6-core Intel Core i7 tot 4,5 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 512 GB SSD
Prijs  2.147,93

Morgen in Huis

MacBook Pro 16" Touch Bar (2019) MVVM2N/A Zilver 1 TB

 • Schermgroote: 16 inch Retina
 • Processor: 2,3 GHz 8-core Intel Core i9 tot 4,8 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 1 TB SSD
Prijs  2.561,16

Morgen in Huis

MacBook Pro 16" Touch Bar (2019) MVVK2N/A Space Gray 1 TB

 • Schermgroote: 16 inch Retina
 • Processor: 2,3 GHz 8-core Intel Core i9 tot 4,8 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 1 TB SSD
Prijs  2.561,16

Morgen in Huis

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) MUHN2N/A Space Gray

 • Schermgroote: 13 inch Retina
 • Processor: 1,4-GHz Intel Core i5 tot 3,9 GHz
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Opslagcapaciteit: 128 GB SSD
Prijs  1.147,93

Morgen in Huis

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) MUHQ2N/A Zilver

 • Schermgroote: 13 inch Retina
 • Processor: 1,4-GHz Intel Core i5 tot 3,9 GHz
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Opslagcapaciteit: 128 GB SSD
Prijs  1.147,93

Morgen in Huis

Item 1-6 van 19 in totaal item(s)

MacBook Pro kopen

Morgen heerlijk op de bank onderuit zitten met je nieuwe MacBook Pro en een zak chips, een wijntje of glas bier? Dat kan. Bestel een van mijn razendsnelle MacBooks voor 16:30 en hij word morgen gratis bezorgd.
De MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit, én toch veel dunner en lichter. Het Retina-display is het helderste en meest kleurrijke dat je tot nu toe hebt gezien. De MacBook Pro is uitgerust met een Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde OLED-strip die je bedient met Multi-Touch gebaren. Met de nieuwe MacBook Pro laat je al je ideeën werkelijkheid worden. Bekijk en vergelijk alle nieuwe MacBook Pro 13-inch, MacBook Pro 13-inch met Touch Bar en MacBook Pro 16-inch met Touch Bar.

Bestel je MacBook Pro en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw MacBook Pro wordt gratis thuisbezorgd.
Kijk hier regelmatig voor de nieuwe MacBook Pro modellen.

Het voordeel van het kopen van MacBook Pro

De nieuwe MacBook Pro is dun en licht en heeft een haarscherp Retina-display waarbij de kleuren van het scherm spatten. Hij is verkrijgbaar in twee varianten: 13-inch met Touch Bar en 16-inch met Touch Bar. Touch Bar is door Apple toegevoegd aan MacBook Pro. De vaste functietoetsen zijn vervangen door een smal touchscreen, dat afhankelijk van de toepassing andere functies toont. Zo past Touch Bar zich aan aan het programma waarmee jij op dat moment mee werkt. Raak het display een keer aan en kies bijvoorbeeld tussen toetscombinaties en emoji. Je kunt ook in schermvullende weergave door een video scrollen, of tikken om door foto’s te bladeren en ze te bewerken. Of schakel tussen openstaande tabbladen in Safari. Daarnaast heeft de MacBook Pro als eerste Mac Touch ID gekregen. Dit kan je gebruiken om betalingen te doen, je MacBook Pro te ontgrendelen of te schakelen tussen gebruikers. Werken op een MacBook Pro gaat snel en prettig. Dit is te danken aan het grote Force Touch-trackpad. Je vingers hebben alle ruimte om te bewegen en te klikken. Ook het typen gaat vlot: onder iedere toets op het toetsenbord zit het vlindermechanisme van de tweede generatie, wat vier keer stabieler is dan het traditionele schaarmechanisme.

Geheugen en processors, net zo snel als jij.

De 16‑inch MacBook Pro tilt de prestaties van de notebook naar nieuwe hoogten. Dankzij het geavanceerdere thermische design kan de Intel Core i9-processor met tot 8 cores en 16 threads gedurende langere tijd betere prestaties leveren. Bovendien is hij tot 2,1 keer zo snel als een quad‑core MacBook Pro. Of je nu tientallen tracks en effecten bij elkaar voegt, 3D‑modellen rendert of code compileert en test, je vliegt sneller dan ooit door je werk heen.

Tot 64GB DDR4‑geheugen voor efficiënter multitasken. De 16‑inch MacBook Pro maakt gebruik van snel 2666‑MHz DDR4-geheugen – tot 64 GB – voor soepele prestaties, of je nu honderden audiosamples importeert, beelden met een miljard pixels bewerkt of meerdere virtuele machines gebruikt.

Aansluitingen MacBook Pro

MacBook Pro met Touch Bar beschikt over vier Thunderbolt 3-poorten met een USB-C uiterlijk. Hiermee kun je naast opladen ook Thunderbolt, USB, HDMI, Displayport, VGA en meer toevoegen (via adapters, afzonderlijk verkrijgbaar). Koppel eenvoudig en snel een tweede beeldscherm, back-up systeem of printer. MacBook Pro met Touch Bar is ontzettend licht. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is deze notebook eenvoudig mee te nemen naar werk of op reis. Door het gebruik van verschillende MacBook Pro accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw MacBook Pro. Naast zilver is MacBook Pro ook verkrijgbaar in spacegrijs.

MacBook Pro aanbevolen door mij

De MacBook Pro met Touch Bar is echt wat voor jou als je een MacBook zoekt die aan veel eisen moet voldoen, zeer krachtig is én ook nog eens een hele hoop nieuwe features heeft. Geniet van de handige Touch Bar, het grote trackpad met Force Touch, haarscherp beeld en meer. MacBook Pro is niet alleen perfect voor professionele video- en fotobewerking, muziekbewerking, 3D-vormgeving en het spelen van games. Ook jouw dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerken, het maken van spreadsheets en presentaties, berichten versturen, muziek luisteren, internetten en films en series kijken worden een ware beleving op de nieuwe MacBook Pro.

Als je dus op zoek bent naar een nieuwe MacBook dan moet je eens goed rond kijken bij mij.
Als je hulp nodig hebt bij het overzetten dan sta ik klaar voor je.

Standaard meegeleverd

 • USB-C oplaadkabel (2 meter)
 • USB-C lichtnetadapter van 96 W

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Blog navigatie

Laatste berichten