Nieuw

MacBook Pro 16" Touch Bar (2019) MVVL2N/A Zilver 512 GB

 • Schermgroote: 16 inch Retina
 • Processor: 2,6 GHz 6‑core Intel Core i7 tot 4,5 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 512 GB SSD
2.599,00

Morgen in Huis

Nieuw

MacBook Pro 16" Touch Bar (2019) MVVK2N/A Space Gray 1 TB

 • Schermgroote: 16 inch Retina
 • Processor: 2,3 GHz 8‑core Intel Core i9 tot 4,8 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 1 TB SSD
3.099,00

Morgen in Huis

Nieuw

MacBook Pro 16" Touch Bar (2019) MVVM2N/A Zilver 1 TB

 • Schermgroote: 16 inch Retina
 • Processor: 2,3 GHz 8‑core Intel Core i9 tot 4,8 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 1 TB SSD
3.099,00

Morgen in Huis

Nieuw

MacBook Pro 16" Touch Bar (2019) MVVJ2N/A Space Gray 512 GB

 • Schermgroote: 16 inch Retina
 • Processor: 2,6 GHz 6‑core Intel Core i7 tot 4,5 GHz
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 512 GB SSD
2.599,00

Morgen in Huis

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) MUHN2N/A Space Gray

 • Schermgroote: 13 inch Retina
 • Processor: 1,4‑GHz Intel Core i5 tot 3,9 GHz
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Opslagcapaciteit: 128 GB SSD
1.389,00

Morgen in Huis

Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2019) MUHQ2N/A Zilver

 • Schermgroote: 13 inch Retina
 • Processor: 1,4‑GHz Intel Core i5 tot 3,9 GHz
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Opslagcapaciteit: 128 GB SSD
1.389,00

Morgen in Huis

BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 6 van de 20 items

MacBook Pro kopen

Morgen heerlijk op de bank onderuit zitten met je nieuwe MacBook Pro en een zak chips, een wijntje of glas bier? Dat kan. Bestel een van mijn razendsnelle MacBooks voor 16:30 en hij word morgen gratis bezorgd.
De MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit, én toch veel dunner en lichter. Het Retina-display is het helderste en meest kleurrijke dat je tot nu toe hebt gezien. De MacBook Pro is uitgerust met een Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde OLED-strip die je bedient met Multi-Touch gebaren. Met de nieuwe MacBook Pro laat je al je ideeën werkelijkheid worden. Bekijk en vergelijk alle nieuwe MacBook Pro 13-inch, MacBook Pro 13-inch met Touch Bar en MacBook Pro 15-inch met Touch Bar. Bestel je MacBook Pro en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw MacBook Pro wordt gratis thuisbezorgd.
Kijk hier regelmatig voor de nieuwe MacBook Pro 2019.

Kun je niet kiezen? Stuur me een WhatsApp bericht en ik reageer zo gauw ik kan. Gebruik het knopje onderin je scherm.

Het voordeel van het kopen van MacBook Pro

De nieuwe MacBook Pro is dun en licht en heeft een haarscherp Retina-display waarbij de kleuren van het scherm spatten. Hij is verkrijgbaar in drie varianten: 13-inch zonder Touch Bar, 13-inch met Touch Bar en 15-inch met Touch Bar. Touch Bar is door Apple toegevoegd aan MacBook Pro. De vaste functietoetsen zijn vervangen door een smal touchscreen, dat afhankelijk van de toepassing andere functies toont. Zo past Touch Bar zich aan aan het programma waarmee jij op dat moment mee werkt. Raak het display een keer aan en kies bijvoorbeeld tussen toetscombinaties en emoji. Je kunt ook in schermvullende weergave door een video scrollen, of tikken om door foto’s te bladeren en ze te bewerken. Of schakel tussen openstaande tabbladen in Safari. Daarnaast heeft de MacBook Pro als eerste Mac Touch ID gekregen. Dit kan je gebruiken om betalingen te doen, je MacBook Pro te ontgrendelen of te schakelen tussen gebruikers. Werken op een MacBook Pro gaat snel en prettig. Dit is te danken aan het grote Force Touch-trackpad. Je vingers hebben alle ruimte om te bewegen en te klikken. Ook het typen gaat vlot: onder iedere toets op het toetsenbord zit het vlindermechanisme van de tweede generatie, wat vier keer stabieler is dan het traditionele schaarmechanisme.

Geheugen en processors van de MacBook Pro

Het 15-inch model heeft de grootste upgrade gehad, namelijk een Intel-chips van de 9e generatie. Het basismodel heeft nu een 2,6GHz Intel i7 met 6 cores en turbo boost tot 4,5GHz. De 13-inch MacBook Pro is vernieuwd met een 2,4GHz quad-core Intel i5-chip van de 8e generatie. Het instapmodel van vorig jaar bevatte een 2,3 GHz 8e generatie quad-core i5-processor op maximaal 3,8 GHz. Maar er is nog meer verbeterd ten opzichte van het vorige model. Namelijk de piek prestaties op volle toeren

Warmte zorgde er namelijk voor dat als de Mac te heet werd de snelheid naar beneden ging. Volgens Apple Insider die hier testen mee heeft gedaan is het met de nieuwe modellen dus toch beter geworden.

Hiermee heeft Apple nu de snelste MacBook ooit gemaakt. Voor het eerst is het ook mogelijk om te upgraden naar een Intel Core i9-chip uit de 9e generatie met acht cores op 2,4GHz en een Turbo Boost tot 5GHz !!!. Deze nieuwe reeks wordt door Apple gepresenteerd als de snelste MacBook Pro ooit. Daar betaal je overigens wel extra voor.

Voor de 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar en de 12-inch MacBook is er helaas niets nieuws onder de zon. Ik verwacht dat Apple deze modellen vroeg of laat uitfaseert en vervangt door een nieuwe 13-inch MacBook Air.

De SSD van alle modellen kan snelheden tot 3,1 GB/s aan en is voor het 13-inch model beschikbaar tot 2TB, voor de 15-inch versie is dat 4TB. Op een volle accu gaat MacBook Pro 10 uur mee, zo kan je de hele dag ongestoord met je mac aan het werk. RAM kan tot 32 GB toegevoegd worden.

Aansluitingen MacBook Pro

MacBook Pro 13- en 15-inch met Touch Bar beschikt over vier Thunderbolt 3-poorten met een USB-C uiterlijk. MacBook Pro zonder Touch Bar heeft 2 Thunderbolt 3-poorten. Hiermee kun je naast opladen ook Thunderbolt, USB, HDMI, Displayport, VGA en meer toevoegen (via adapters, afzonderlijk verkrijgbaar). Koppel eenvoudig en snel een tweede beeldscherm, back-up systeem of printer. MacBook Pro met Touch Bar is ontzettend licht, slechts 1,37 kg (13-inch) en 1,83 kg (15-inch). Dankzij het compacte en lichte ontwerp is deze notebook eenvoudig mee te nemen naar werk of op reis. Door het gebruik van verschillende MacBook Pro accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw MacBook Pro. Naast zilver is MacBook Pro ook verkrijgbaar in spacegrijs.

MacBook Pro aanbevolen door mij

De MacBook Pro met Touch Bar is echt wat voor jou als je een MacBook zoekt die aan veel eisen moet voldoen, zeer krachtig is én ook nog eens een hele hoop nieuwe features heeft. Geniet van de handige Touch Bar, het grote trackpad met Force Touch, haarscherp beeld en meer. MacBook Pro is niet alleen perfect voor professionele video- en fotobewerking, muziekbewerking, 3D-vormgeving en het spelen van games. Ook jouw dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerken, het maken van spreadsheets en presentaties, berichten versturen, muziek luisteren, internetten en films en series kijken worden een ware beleving op de nieuwe MacBook Pro.

Als je dus op zoek bent naar een nieuwe MacBook dan moet je eens goed rond kijken bij mij.
Als je hulp nodig hebt bij het overzetten dan sta ik klaar voor je.

Standaard meegeleverd

 • Usb c oplaadkabel (2 meter)
 • Usb c lichtnetadapter

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?