Apple MacBook Pro 13" Touch Bar (2018) MR9Q2N/A Space Gray

 • Schermgroote: 13,3 inch Retina
 • Processor: 2,3 GHz quad core Intel Core i5
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Opslagcapaciteit: 256 GB SSD
1.889,00

Morgen in Huis

Apple MacBook Pro 13'' Touch Bar (2018) MR9U2N/A Silver

 • Schermgroote: 13,3 inch Retina
 • Processor: 2,3 GHz quad core Intel Core i5
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Opslagcapaciteit: 256 GB SSD
1.889,00

Morgen in Huis

SALE

Apple MacBook Pro 13'' Touch Bar (2018) MR9R2N/A Space Gray

 • Schermgroote: 13,3 inch Retina
 • Processor: 2,3 GHz quad core Intel Core i5
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Opslagcapaciteit: 512 GB SSD
2.149,00
2.049,93

Morgen in Huis


Apple MacBook Pro 13'' Touch Bar (2018) MR9V2N/A Silver

 • Schermgroote: 13,3 inch Retina
 • Processor: 2,3 GHz quad core Intel Core i5
 • RAM-geheugen: 8 GB
 • Opslagcapaciteit: 512 GB SSD
2.149,00

Morgen in Huis

Apple MacBook Pro 15'' Touch Bar (2018) MR932N/A Space Gray

 • Schermgroote: 15,4 inch Retina
 • Processor: 2,2 GHz 6 core Intel Core i7
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 256 GB SSD
2.649,00

Morgen in Huis

Apple MacBook Pro 15'' Touch Bar (2018) MR962N/A Silver

 • Schermgroote: 15,4 inch Retina
 • Processor: 2,2 GHz 6 core Intel Core i7
 • RAM-geheugen: 16 GB
 • Opslagcapaciteit: 256 GB SSD
2.649,00

Morgen in Huis

BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 6 van de 12 items

MacBook Pro kopen

Morgen heerlijk op de bank onderuit zitten met je nieuwe MacBook Pro en een zak chips, een wijntje of glas bier? Dat kan. Bestel een van mijn razendsnelle MacBooks voor 16:30 en hij word morgen gratis bezorgd.
De MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit, én toch veel dunner en lichter. Het Retina-display is het helderste en meest kleurrijke dat je tot nu toe hebt gezien. De MacBook Pro is uitgerust met een Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde OLED-strip die je bedient met Multi-Touch gebaren. Met de nieuwe MacBook Pro laat je al je ideeën werkelijkheid worden. Bekijk en vergelijk alle nieuwe MacBook Pro 13-inch, MacBook Pro 13-inch met Touch Bar en MacBook Pro 15-inch met Touch Bar. Bestel je MacBook Pro en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw MacBook Pro wordt gratis thuisbezorgd.
Kijk hier regelmatig voor de nieuwe MacBook Pro 2018.

Het voordeel van het kopen van MacBook Pro

De nieuwe MacBook Pro is dun en licht en heeft een haarscherp Retina-display waarbij de kleuren van het scherm spatten. Hij is verkrijgbaar in drie varianten: 13-inch zonder Touch Bar, 13-inch met Touch Bar en 15-inch met Touch Bar. Touch Bar is door Apple toegevoegd aan MacBook Pro. De vaste functietoetsen zijn vervangen door een smal touchscreen, dat afhankelijk van de toepassing andere functies toont. Zo past Touch Bar zich aan aan het programma waarmee jij op dat moment mee werkt. Raak het display een keer aan en kies bijvoorbeeld tussen toetscombinaties en emoji. Je kunt ook in schermvullende weergave door een video scrollen, of tikken om door foto’s te bladeren en ze te bewerken. Of schakel tussen openstaande tabbladen in Safari. Daarnaast heeft de MacBook Pro als eerste Mac Touch ID gekregen. Dit kan je gebruiken om betalingen te doen, je MacBook Pro te ontgrendelen of te schakelen tussen gebruikers. Werken op een MacBook Pro gaat snel en prettig. Dit is te danken aan het grote Force Touch-trackpad. Je vingers hebben alle ruimte om te bewegen en te klikken. Ook het typen gaat vlot: onder iedere toets op het toetsenbord zit het vlindermechanisme van de tweede generatie, wat vier keer stabieler is dan het traditionele schaarmechanisme.

Geheugen en processors van de MacBook Pro

Met de nieuwste Kaby Lake Intel Core-processors van de zevende generatie verzet je met MacBook Pro heel wat werk. Zo bewerk je moeiteloos al jouw video’s, werk je in grote bestanden en bespaar je tegelijkertijd energie bij minder zware taken:

• 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar is standaard voorzien van een 2,3GHz dual-core Intel Core i5 processor met Turbo Boost tot 3,6GHz. Deze MacBook is uitbreidbaar tot 2,5GHz dual-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,0GHz. Tevens beschikt MacBook Pro zonder Touch Bar over de krachtige grafische kaart Intel Iris Plus Graphics 640.
• 13-inch MacBook Pro met Touch Bar is standaard voorzien van een 3,1GHz dual-core Intel Core i5 processor met Turbo Boost tot 3,5GHz. Optioneel is hij uitbreidbaar tot een 3,5GHz dual-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,0GHz. Daarnaast beschikt de MacBook Pro met Touch Bar over de krachtige grafische kaart Intel Iris Plus Graphics 650.
• 15-inch MacBook Pro met Touch Bar is standaard voorzien van een 2,8GHz quad-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 3,8GHz. Voor optimale kracht is hij uitbreidbaar tot een 3,1GHz quad-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,1GHz. De standaard grafische kaart is de Radeon Pro 555 met 2GB geheugen en is maximaal uit te breiden tot een Radeon Pro 560 met 4GB geheugen.

De SSD van alle modellen kan snelheden tot 3,1 GB/s aan en is voor het 13-inch model beschikbaar tot 1TB, voor de 15-inch versie is dat 2TB. Op een volle accu gaat MacBook Pro 10 uur mee, zo kan je de hele dag ongestoord met je mac aan het werk.

Aansluitingen MacBook Pro

MacBook Pro met Touch Bar beschikt over vier Thunderbolt 3-poorten met een USB-C uiterlijk. MacBook Pro zonder Touch Bar heeft 2 Thunderbolt 3-poorten. Hiermee kun je naast opladen ook Thunderbolt, USB, HDMI, Displayport, VGA en meer toevoegen (via adapters, afzonderlijk verkrijgbaar). Koppel eenvoudig en snel een tweede beeldscherm, back-up systeem of printer. MacBook Pro met Touch Bar is ontzettend licht, slechts 1,37 kg (13-inch) en 1,83 kg (15-inch). Dankzij het compacte en lichte ontwerp is deze notebook eenvoudig mee te nemen naar werk of op reis. Door het gebruik van verschillende MacBook Pro accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw MacBook Pro. Naast zilver is MacBook Pro ook verkrijgbaar in spacegrijs.

MacBook Pro aanbevolen door mij

De MacBook Pro met Touch Bar is echt wat voor jou als je een MacBook zoekt die aan veel eisen moet voldoen, zeer krachtig is én ook nog eens een hele hoop nieuwe features heeft. Geniet van de handige Touch Bar, het grote trackpad met Force Touch, haarscherp beeld en meer. MacBook Pro is niet alleen perfect voor professionele video- en fotobewerking, muziekbewerking, 3D-vormgeving en het spelen van games. Ook jouw dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerken, het maken van spreadsheets en presentaties, berichten versturen, muziek luisteren, internetten en films en series kijken worden een ware beleving op de nieuwe MacBook Pro.

Als je dus op zoek bent naar een nieuwe MacBook dan moet je eens goed rond kijken bij mij.
Als je hulp nodig hebt bij het overzetten dan sta ik klaar voor je.

Standaard meegeleverd

 • Usb c oplaadkabel (2 meter)
 • Usb c lichtnetadapter van 61 W

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?