BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 3 van de 3 items

MacBook Air kopen

Ben je op zoek naar een MacBook Air? Dan zit je bij mij goed. Een MacBook Air is dun, licht en stevig genoeg om overal mee naartoe te nemen zonder hem tussentijds op te moeten laden. Hij is krachtig genoeg om al je dagelijkste taken voor elkaar te krijgen. Bekijk en vergelijk alle MacBook Air 13-inch modellen. Bestel je model en krijg standaard 2 jaar garantie. Je Air wordt gratis thuisbezorgd.

Voordeel van het kopen van een MacBook Air

Apple MacBook Air is perfect geschikt voor dagelijks gebruik waar je ook heen gaat. Met een dun design van slechts 1,7 cm en een gewicht van minder dan 1,5 kg kun je je MacBook Air gemakkelijk meenemen. Of je nu een reis maakt naar een meeting of naar school gaat: je notebook kan overal mee naar toe. Je werkt er ook nog eens snel en lang mee, dankzij de Intel Core-processors van de vijfde generatie en een batterij die tot 12 uur meegaat. Multi-touch technologie laat je op een persoonlijke manier werken en met het trackpad is navigeren zeer intuïtief en eenvoudig op deze Apple laptops.

Geheugen en processors

Dankzij de nieuwe 1,8GHz dual-core Intel Core i5 met Turbo Boost tot 2,9GHz processor werk je de hele dag door. Zo werk je de hele dag aan je documenten en bewerk jij je favoriete foto’s met de Foto’s-app. De processor is uit te breiden tot een 2,2GHz dual-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 3,2GHz. Ook het supersnelle SSD geheugen van MacBook Air is aan te passen naar wens. Zo wordt de MacBook Air standaard voorzien van 128GB SSD en is deze uitbreidbaar tot 512GB SSD. Wil je twee displays aansturen, dan is dat ook mogelijk met deze MacBook dankzij de Intel HD Graphics 6000 kaart.

Het gebruiksvriendelijke macOSX is het besturingssysteem van MacBook Air en werkt heel gemakkelijk. Het bevat allerlei apps voor je dagelijkse bezigheden en zorgt voor een soepele samenwerking tussen je Mac en iOS-devices. Met de handige apps uit de App Store is dit de laptop voor je e-mailen, internetten, sms’en en FaceTime-gesprekken.

De MacBook Air aanbevolen door mij

Ben jij veel onderweg? Dan is MacBook Air perfect voor jou. Doordat de MacBook Air zeer licht is en een batterij heeft die wel 12 uur meegaat kun je tijdens het reizen in meetings of op school altijd gebruik maken van jou MacBook Air. Ook super handig is het verlichte toetsenbord, zodat je ook in minder lichte ruimtes kunt blijven doorwerken. Als je na een drukke dag toe bent aan ontspanning, is de MacBook Air te gebruiken voor hobbymatige foto-en videobewerking met Foto’s, iMovie en Photoshop of het kijken van films. Wanneer je jezelf wilt voorbereiden voor de volgende dag, maak je gebruik van Keynote, Numbers of Pages voor het schrijven van teksten en het maken van presentaties. Check nog snel even je e-mail of houd al je social media kanalen bij op Safari.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?