BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 1 van 1 item

Apple Mac Pro kopen

Voor torenhoge creativiteit zoals Apple zelf zegt koop je deze alles kunner.

Een unieke visie. Ontworpen voor die van jou

Elke Mac die we hebben gemaakt, moest niet alleen krachtig en veelzijdig zijn, maar ook mooi om te zien en makkelijk om mee te werken. Aldus Apple. Mac Pro is hiervan het ultieme voorbeeld. Apple heeft alle elementaire onderdelen van de professionele computer volledig herzien: graphics, opslag, uitbreidingsopties, rekenkracht en geheugen. Zo krijg jij alle power die je nodig hebt om je grootste ideeën tot leven te laten komen.

Pure power

Met zijn twee grafische processors, PCIe-SSD-opslag, snelle Thunderbolt 2‑technologie, Xeon-processors, supersnel geheugen en ondersteuning voor 4K‑video levert Mac Pro altijd geweldige prestaties.

Processor Mac Pro

De Mac Pro is een en al spierballen, te beginnen bij de Intel Xeon E5, die verkrijgbaar is met 6-, 8-, of 12-processorcores op één chip. En met een L3‑cache van maximaal 30 MB tot 40 GB/s PCI Express-bandbreedte van de derde generatie en met een bitbreedte van 256 bits zit je nooit meer om snelheid verlegen.

Geheugen Mac Pro

Elk onderdeel van de Mac Pro is geoptimaliseerd voor de beste prestaties, zoals de 1866‑MHz DDR3 geheugencontroller met vier kanalen. Deze ondersteunt tot 64 GB geheugen en levert een geheugenbandbreedte van maximaal 60 GB/s, dat betekent dat zelfs de zwaarste klussen zó geklaard zijn. En omdat het om ECC-geheugen gaat, wordt je renderingtaak, video-export of simulatie nooit onderbroken vanwege fouten in het tijdelijke geheugen.

Grafische voorzieningen Mac Pro

Vroeger werd de rekenkracht van computers vooral bepaald door de CPU. Nu de prestaties van grafische processors sterk zijn toegenomen gebruiken steeds meer ontwikkelaars die kracht voor hun apps. Apple heeft voor de Mac Pro dan ook een nog krachtigere grafische-processor­architectuur ontwikkeld. Deze bevat maar liefst twee AMD FirePro-videokaarten. Beide zijn verkrijgbaar met tot 6 GB speciaal VRAM en tot 2048 stream­processors. Met al die kracht kun je 4K‑video op volledige resolutie bewerken terwijl je tegelijkertijd op de achtergrond effecten rendert. En dan heb je nog genoeg kracht over om ook nog eens drie 5K‑hogeresolutie­schermen aan te sluiten.

Opslag Mac Pro

SSD-opslag op basis van PCI Express is snel: tot 2,4 keer zo snel als de snelste SATA solid‑state schijf en meer dan tien keer zo snel als een 7200‑rpm SATA harde schijf. De meeste SS -opslag­systemen maken verbinding via SATA bussen die zijn ontworpen voor harde schijven die langzamer draaien. Mac Pro is echter gebaseerd op PCIe-SSD-controller­technologie wat zorgt voor de snelste solid‑state schijven die standaard in een desktop­­systeem beschikbaar zijn. Je opslag is dus maar liefst 1 TB. Waarmee je bliksemsnel je systeem opstart programma’s en zelfs megagrote bestanden opent.

Welke Mac moet ik nu kiezen?

Als je er zelf niet uit komt om te kiezen laat mij je dan helpen met een keuze te maken. Stuur een mail of bel me gewoon even dat praten we wat en kom je vanzelf tot een goede keuze. Ik leg je graag uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende typen MacBook of iMac.

Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Je Apple wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt van nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?