BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 3 van de 3 items

Mac Mini kopen

Zoek je een Apple Mac Mini? Dan zit je bij mij goed. De Mac mini is een van de kleinste desktopcomputers met een behuizing van slechts 3,6 cm hoog. Voeg daar alleen nog een toetsenbord, muis en display aan toe en je kunt supersnel geruisloos werken.

Het voordeel van het kopen van een Mac Mini

De Mac mini biedt je een complete Mac ervaring in een naadloze aluminium en zeer compacte behuizing van slechts 3,6 cm hoog. Ondanks de compacte afmetingen kan de Mac Mini concurreren met computers die twee keer zo groot zijn. De stroomvoorziening is volledig ingebouwd, zodat je geen externe adapter nodig hebt. Ben je al in het bezit van een monitor, een toetsenbord en muis? Deze kun je gewoon blijven gebruiken met je Mac Mini. Ook externe schijven, printers, camera’s en zelfs je HD-televisie kunnen op de Mac mini worden aangesloten.

Met de Intel Core processors kan de Mac Mini al je dagelijkse taken met gemak aan. Je kunt kiezen uit een 1.4GHz, 2.6GHz of 2.8GHz dual-core Intel Core i5. Of ga voor de nog snellere 3.0GHz dual-core Intel Core i7. Wanneer je zwaardere taken wilt uitvoeren op je Mac, kies dan voor een snellere processor en meer RAM geheugen.
Je kunt dit eenvoudig aanpassen met de knopjes bij het Configureer tabje.

Met de Intel Graphics videokaart spelen video's soepel af en is de snelheid in games hoog. Ook het bladeren door je fotoalbums is een genot en je hebt alle power die nodig is voor het bewerken van HD video. Het 'Basis' model is voorzien van Intel HD Graphics 5000, voor maximale prestaties kun je beter kiezen voor een model die voorzien is van Intel Iris Graphics. De Mac Mini is ook voorzien van twee Thunderbolt 2-poorten met een snelheid tot 20Gbps. Sluit daarnaast je apparatuur aan via HDMI, vier USB 3.0-poorten, SDXC-kaartsleuf, ethernet en audio in- en uitgang.

De Mac Mini aanbevolen door Apple Support Ed

Wil je op een betaalbare en makkelijke manier met een Mac aan de slag? Dan is de Mac Mini wat iets voor jou. Sluit er een toetsenbord, muis en display op aan en je bent klaar voor het grote werk. De Mac Mini is ook eenvoudig aan te sluiten op je HD TV. Zo geniet je van films en muziek, surf je op het web en bekijk je foto’s in de fotobibliotheek, allemaal op een groot en prachtig scherm. Deze veelzijdige desktopcomputer is perfect om uit te breiden, zo groot of zo klein als jij het wilt. Dankzij het compacte formaat, is de Mac Mini niet alleen overal in huis te plaatsen, maar ook eenvoudig om mee te nemen. De Mac Mini is ook nog een de meest zuinige desktopcomputer ter wereld, die niet alleen voldoet aan de ENERGY STAR norm, maar zelfs zeven keer zo zuinig is.

Bestel je Mac Mini en krijg standaard 2 jaar garantie. Je Mac Mini wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • Voedingskabel

Welke Mac moet ik nu kiezen?

Als je er zelf niet uit komt om te kiezen laat mij je dan helpen met een keuze te maken. Stuur een mail of bel me gewoon even dat praten we wat en kom je vanzelf tot een goede keuze. Ik leg je graag uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende typen MacBook of iMac.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt van nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?