BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 12 van de 93 items

Apple Mac kopen? Apple Support Ed

Met Apple Mac kun je alle kanten op. Verander je vaak van werkplek? Kies dan MacBook Air, MacBook 12-inch of MacBook Pro met Touch Bar. Deze lichte notebooks met haarscherp display laten je thuis, onderweg en op locatie gemakkelijk werken. Werk je meer vanaf een vaste plek? Kies dan de iMac 21-inch of iMac 27-inch of de iMac Pro. Een iMac levert razendsnelle prestaties op een kraakhelder display en is een aanwinst voor je werkplek en huis. Kies dus uit een MacBook Air, MacBook 12-inch, MacBook Pro, iMac 21-inch, iMac 27-inch, iMac Pro, Mac mini of Mac Pro. Bij Apple Support Ed krijg je standaard 2 jaar garantie bij het kopen van een Mac.
Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Jouw Apple wordt gratis thuisbezorgd.

Welke Mac moet ik nu kiezen?

Als je er zelf niet uit komt om te kiezen laat mij je dan helpen met een keuze te maken. Stuur een mail of bel me gewoon even dat praten we wat en kom je vanzelf tot een goede keuze. Ik leg je graag uit wat de verschillen zijn tussen de verschillende typen MacBook of iMac.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt van nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?