BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 7 van de 7 items

iPhone X kopen

De iPhone X is Apples toptoestel van 2017. Het toestel is voorzien van een nieuw design, schermvullend oled-display en gezichtsherkenning. Wil jij een iPhone X los toestel kopen? Dan zit je bij mij goed. Met de iPhone X maak je adembenemende foto’s en video’s en geniet je van het Super Retina HD-display met OLED. Dankzij de True-Depth-camera ontgrendel jij iPhone X met Face ID hoe je er ook uit ziet. De batterij zorgt ervoor dat jij je iPhone X de hele dag gebruikt en als hij leeg is kun je iPhone X draadloos opladen. iPhone X is één en al scherm zodat je uren geniet.

Beschrijving iPhone X

De Apple iPhone X is de eerste nieuwe iPhone met een oled-scherm. Daarnaast wordt draadloos opladen ondersteund, net als bij de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Verder is de homeknop met touch id verdwenen en ontgrendel je de telefoon via gezichtsherkenning. De randen van de iPhone zijn weggehaald, waardoor het scherm groter wordt maar het toestel even groot blijft. Met iPhone X neemt Apple afscheid van zijn herkenbare smartphone uiterlijk met ronde home button onder het scherm. Dankzij dit vrijwel randloze scherm geniet je van een groter beeldscherm terwijl de telefoon in zijn geheel kleiner is dan iPhone 7 Plus. De smartphone maakt een 3D scan van je gezicht en ontgrendelt de telefoon zodra hij je herkent. Foto's maak je met de dubbele 12 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Deze camera levert scherpe foto's af, ook als je het toestel enigszins beweegt en bij weinig licht.

iPhone X aanbevolen door mij

Apple gooit het roer helemaal om. Daar waar de iPhone 7 als weinig vernieuwend werd beschouwd, is de iPhone X voorzien van veel nieuwe technieken. Op de toestelpagina van de iPhone X lees je uitgebreid over alle nieuwe functies die Apple doorvoert in het nieuwe toestel. Nieuwe functies zijn onder andere draadloos opladen, augmented reality en een geheel nieuw design. Dat betekent dat de consument voor het eerst sinds de iPhone 6 weer een nieuw design gaat zien. Is je huidige iPhone toe aan vervanging? iPhone X zit vol nieuwe technieken en barst van nieuwe functies. De A11 Bionic-chip met neuric engine is de slimste en krachtigste chip tot nu toe, en op het Super Retina-Display met OLED kijk jij je ogen uit. De TrueDepth-camera zorgt niet alleen voor prachtige portretfoto’s met portretbelichting, het laat je ook iPhone X ontgrendelen met Face ID. De thuisknop is weg, zo wordt iPhone X één en al scherm. Met iPhone X wordt het maken van foto’s, het bekijken van video’s en het bijhouden van jouw social media en mail niet alleen leuker, maar ook mooier. Ga dus gauw naar de Apple Store en bekijk deze fantastische telefoon. Kom je daarna terug bij mij.

Losse iPhone X kopen bij Apple Support Ed

Koop je de iPhone X online bij Apple Support Ed, dan krijg je standaard 2 jaar garantie. Jouw iPhone X wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • Oplader
  • Lightning oordopjes
  • Lightning naar 3,5 mm aansluiting
  • Handleiding

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?