Filteren op

Voorraad

iPhone accessoires kopen ? | Apple Support Ed
iPhone accessoires kopen ? | Apple Support Ed

Actieve filters

Apple iPhone Accessoires kopen ?

Zoekt u een Power Adapter, iPhone lightning dock, AirPods of AirPods Pro, Apple usb superdrive of een usb-c power adapter? U vind het hier allemaal en het is ook nog eens scherp geprijsd.
Apple Support Ed heeft bijna alles wat u zoekt om uw digitale leven gemakkelijker te maken..

Power adapter

Is uw oplader stuk of wilt u een tweede oplader voor op uw werk? Geen nood, deze zijn altijd los verkrijgbaar bij ons. De MagSafe-lichtnetadapter van 85 watt bijvoorbeeld is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel losschiet als er te veel druk op komt te staan. Deze helpt tevens te voorkomen dat de kabel na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.

USB-C power adapter

Met bijvoorbeeld deze Apple 87W usb c Power Adapter laad u uw Macbook Pro 15 inch snel en efficiënt op. Heeft u al een Apple kabel in huis? Controleer dan het serienummer op de zijkant van de kabel. Als de eerste drie tekens DLC of CTC zijn, kan de kabel worden gebruikt met de Apple usb c lichtnetadapter van 87 W. Geschikt voor MacBook Pro 15-inch 2016/2017.

AirPods Pro

Apple AirPods Pro zitten comfortabeler dan de ronde earbud oordopjes. Dit komt doordat het ontwerp is gebaseerd op de vorm van het oor en dat is natuurlijk erg slim van Apple. Met een tikje pauzeert u de muziek, bepaalt u het volume, skip nummers en neem inkomende oproepen aan. Dankzij de interne microfoon belt u handsfree.

Apple USB superdrive

Schrijf en lees dvd's en cd's op uw Mac in een brander die qua formaat niet heel veel groter is dan een cd-hoesje. Deze Apple USB Superdrive hoeft u alleen maar met zijn ingebouwde USB-kabel met uw Mac te verbinden en hij werkt. U hoeft dus geen adapters aan te sluiten, zelfs niet als je MacBook op zijn accu draait. Het compacte design geeft u de mogelijkheid om hem hem altijd bij u te dragen in uw laptoptas.

Apple Apparatuur & Onderdelen kopen bij Apple Support Ed

Bestel uw accessoires online bij Apple Support Ed. U krijgt standaard 2 jaar garantie. Het product wordt gratis thuisbezorgd.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?