BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 3 van de 3 items

iPhone 6 kopen

iPhone 6 is de eerste iPhone die je kennis laat maken met functies als 3D Touch en Live Photo’s. 3D Touch is een functie waarmee je iPhone verschillende vormen van druk herkent die je op het scherm uitvoert. Aan de hand van 'Peek' en 'Pop' kan je diverse acties uitvoeren wanneer je hard of zacht tegen het scherm drukt. Met de functie Live Photo’s worden bij het maken van een foto de momenten ervoor en erna vastgelegd. Je brengt de foto vervolgens tot leven door er met je vinger op te drukken.

Een goede camera en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem in een handzame behuizing, dat is Apple iPhone 6. Ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 5s, is het scherm iets gegroeid naar 4,7 inch. Hierdoor kijk je nog prettiger op je telefoon zonder dat je het toestel niet meer met 1 hand kunt bedienen.

iPhone 6 aanbevolen door mij

Ben jij op zoek naar een razendsnelle en gebruiksvriendelijke iPhone 6 los toestel met lange een accuduur, haarscherpe camera en kraakhelder display? Dan is iPhone 6 de perfecte iPhone voor jou. Door het kraakheldere 4,7-inch Retina HD-display ziet alles er levensecht uit. Maak de beste foto’s en video’s, zelfs bij weinig licht, met de FaceTime HD- en iSight-camera. Gebruik de hele dag je iPhone 6. Met de batterij kan je tot 14 uur bellen en 10 uur internetten.

iPhone 6 kopen bij Apple Support Ed

Koop je de iPhone 6 online bij Apple Support Ed, dan krijg je standaard 2 jaar garantie. Jouw iPhone 6 wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • Lightning naar usb kabel
  • Earpods headset
  • Oplader
  • Handleiding

Dit moet je weten als je een iPhone 6 gaat kopen

De iPhone 6 ligt al een aantal jaar in de winkels, en in de tussentijd zijn er al een aantal nieuwe iPhones verschenen. Hierdoor is de prijs van de 6 al flink gedaald, wat voor grote verschillen in de prijs kan zorgen die van winkel tot winkel kan verschillen. Daarnaast is het iPhone 6 refurbished aanbod ook enorm uitgebreid. Een refurbished iPhone 6 kan dus ook een goede keus zijn, afhankelijk van je budget. Ondanks de leeftijd van het toestel wordt deze nog wel steeds door Apple ondersteunt met software-updates. Je kunt hierdoor ook op de iPhone 6 de nieuwste versie van iOS draaien, inclusief alle nieuwe functies.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?