Blog navigatie

Laatste berichten

iPhone 12 2021 kopen? • Altijd gratis bezorgd
iPhone 12 2021 kopen? • Altijd gratis bezorgd

Actieve filters

iPhone 12 256 GB Paars (2021)

 • Schermdiagonaal: 6,1 inch
 • Totale opslag: 256 GB
 • Chip: A14 Bionic-chip
Standaard prijs  989,00
Prijs  951,27

± 3 dagen, zo gauw Apple kan leveren

 • - € 37,73

iPhone 12 128 GB Paars (2021)

 • Schermdiagonaal: 6,1 inch
 • Totale opslag: 128 GB
 • Chip: A14 Bionic-chip
Standaard prijs  869,00
Prijs  831,28

± 3 dagen, zo gauw Apple kan leveren

 • - € 37,72

iPhone 12 64 GB Paars (2021)

 • Schermdiagonaal: 6,1 inch
 • Totale opslag: 64 GB
 • Chip: A14 Bionic-chip
Standaard prijs  839,00
Prijs  798,31

± 3 dagen, zo gauw Apple kan leveren

 • - € 40,69

Leren hoesje met MagSafe voor iPhone 12 | 12 Pro - Zwart

Prijs  69,00

± 3 dagen

iPhone 12 256 GB Groen (2020)

 • Schermdiagonaal: 6,1 inch
 • Totale opslag: 256 GB
 • Chip: A14 Bionic-chip
Standaard prijs  989,00
Prijs  951,27

± 3 dagen, zo gauw Apple kan leveren

 • - € 37,73

iPhone 12 256 GB Blauw (2020)

 • Schermdiagonaal: 6,1 inch
 • Totale opslag: 256 GB
 • Chip: A14 Bionic-chip
Standaard prijs  989,00
Prijs  951,27

± 3 dagen, zo gauw Apple kan leveren

 • - € 37,73
Item 1-6 van 19 in totaal item(s)

iPhone 12 2021 kopen? Sneller dan snelst

5G‑snelheid. A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Een OLED-display van rand tot rand. Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val. En Nachtmodus op alle camera’s. iPhone 12 heeft het allemaal. In twee perfecte maten.

Kun je niet kiezen? Stuur me een WhatsApp bericht en ik reageer zo gauw ik kan. Gebruik het knopje onderin je scherm.

apple iphone 12

Apple iPhone 12 en iPhone 12 mini

Apple iPhone 12 mini heeft een handzaam schermformaat van 5.4 inch. Apple iPhone 12 is zijn grotere broer en heeft een schermformaat van 6.1 inch. De zwarttinten zijn écht zwart, dankzij het OLED scherm op beide toestellen. Je ogen worden gestreeld als je naar deze schermen kijkt. Het ontwerp van de behuizing is hoekig en de achterkant is van glas. Zo laad je deze toestellen makkelijk draadloos op via MagSafe. Verder vind je op de achterkant 2 camera's, waaronder een ultragroothoeklens voor weidse foto's. Beide toestellen hebben de 12 megapixel ultragroothoeklens en groothoeklens die we van de iPhone 11 kennen. De A14 Bionic Chip is de snelste processor in een iPhone tot nu toe. Dankzij deze processor laden apps en games sneller. Met Apple iPhone 12 en iPhone 12 mini ben je ook helemaal klaar voor het 5G netwerk, dankzij de ingebouwde 5G module.

Apple iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zijn de eerste iPhone toestellen met een LiDAR scanner die ook al in de iPad zit. Daarmee ben je dus helemaal klaar voor Augmented Reality games en toepassingen. Naast de LiDAR scanner vind je 3 camera's, waaronder een telelens en een ultragroothoeklens. De camera's zijn zo geoptimaliseerd dat je video's maakt in Dolby Vision HDR. Apple iPhone 12 Pro komt in 2 schermformaten: 6.1 inch formaat en de grote 6.7 inch Max versie. Dat de nieuwste iPhone 2020 modellen toekomstbestendige telefoons zijn, blijkt ook uit de ingebouwde 5G module waarmee je dus supersnel internet hebt op je telefoon. De A14 Bionic geeft iedere andere smart­phone-chip het nakijken. Het pro-camera­systeem schiet nog mooiere beelden bij weinig licht, al helemaal op iPhone 12 Pro Max. En Ceramic Shield beschermt vier keer beter bij een val. Ontdek wat deze Pro allemaal kan.

A14 Bionic

De A14 Bionic is de eerste 5-nanometer chip in een smartphone, met geavanceerde componenten van maar een paar atomen breed. Met veertig procent meer transistors is de snelheid hoger, maar het energie­verbruik lager. Zo gaat de batterij langer mee. En dankzij de nieuwe ISP kun je nu ook opnemen in Dolby Vision, iets wat zelfs met een professionele filmcamera niet mogelijk is. Laat staan met een andere telefoon.

iPhone kan meer met 5G

5G op iPhone betekent sneller draadloos internet en betere prestaties op overbelaste netwerken.4 Download nu onderweg grote bestanden of stream films in HDR-kwaliteit. Zonder. Al. Die. Vertraging. En iPhone heeft meer 5G-banden dan welke smart­phone ook, dus je hebt op meer plekken 5G. Daarnaast opent 5G een wereld aan mogelijk­heden voor toekomstige apps.

LiDAR-technologie

NASA gebruikt LiDAR-technologie voor zijn volgende missie naar Mars. iPhone 12 Pro meet met de LiDAR-scanner hoelang het duurt totdat licht door voorwerpen is teruggekaatst. Zo kan hij een dieptekaart maken van de ruimte waar je bent. Dit werkt dusdanig snel en nauw­keurig dat je met AR-apps je kamer zo omtovert in een levensecht regenwoud, of kunt bekijken hoe die nieuwe sneakers je staan.

Pro-camerasysteem

De Nachtmodus is nu ook op de groothoek- en ultragroothoekcamera beschikbaar, en maakt betere beelden dan ooit bij weinig licht. Dankzij LiDAR kun je nu ook portretten maken in de Nachtmodus. En de groothoekcamera legt 27 procent meer licht vast, voor meer detail en scherpere beelden overdag en in het donker.

De grotere iPhone haalt nog meer uit het pro-camera­systeem. De sensor is 47 procent groter en ook de pixels zijn groter, zodat de groothoekcamera aanzienlijk meer licht kan vastleggen. De nieuwe OIS stabiliseert de sensor in plaats van de lens, zodat je ook zonder vaste hand scherpe beelden schiet. En met de nieuwe 65-mm telelens zoom je nog verder in op portretten.

Apple iPhone 12 Pro camerasystem

Eerste camera ooit die in Dolby Vision kan opnemen

iPhone 12 Pro zet de stap van 8-bits naar 10-bits HDR-opnamen en kan maar liefst 700 miljoen kleuren vastleggen voor nog levensechtere video’s. En wat dacht je van opnemen in Dolby Vision? Dé standaard van dit moment in filmstudio’s. Je kunt de Dolby Vision-beelden zelfs bewerken en ze met AirPlay weergeven op het grote scherm, zodat je het verschil nog beter ziet.

Super Retina XDR-Display

Hoe wordt ons helderste display nog beter? Door het nog groter te maken. Een nieuw design met strakke randen en een flexibel, speciaal ontwikkeld OLED-display laat waanzinnige kleuren, helderheid en contrast tot op het uiterste randje tot hun recht komen.

Meer dan 3,4 miljoen pixels op 12 Pro Max, het grootste aantal ooit op een iPhone.

iPhone 12 Los toestel kopen?

Koop je de iPhone 12 bij Apple Support Ed, dan krijg je standaard 2 jaar garantie. Je iPhone wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

 • iPhone 12
 • USB-C-naar-Lightning-kabel

In het kader van Apple's inspanningen om hun milieudoelstellingen te behalen, worden bij iPhone 12 geen lichtnetadapter en EarPods meer meegeleverd. Gebruik de Apple lichtnetadapter en oortjes die je al hebt of koop deze accessoires afzonderlijk.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Blog navigatie

Laatste berichten