zoom_out_map

iPhone 11 Pro Max: 256GB - Goud

 1.278,76
Inclusief BTW
Aantal
0
± 10 werkdagen

Voorraad : Nog 0 op voorraad

Gratis 3 maanden Apple TV+ t.w.v. €29,97 3 maanden gratis Apple TV Cadeau
Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd *
Gratis retourneren
2 jaar garantie
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten waarderen ons met een 9,7/10

Veilig betalen bij Apple Support Ed

Omschrijving iPhone 11 Pro Max (2019) 256 GB Goud

Een baanbrekend triple camera-systeem dat massa’s nieuwe intuïtieve mogelijk­heden biedt. Een ongekende sprong in batterijduur. En een buitengewone chip die fors inzet op machine learning en daarmee de grenzen verlegt van wat een smartphone allemaal kan. Dit is de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt. Made by Apple

Drie camera’s die niet aanvoelen als drie camera’s.

Toen Apple dit profes­sionele camera­systeem bedacht, wilden Apple de drie camera’s laten samen­werken als één. De belangrijkste uitdaging: hoewel alle drie de sensoren hetzelfde kleursysteem gebruiken, geven de cameramodules verschillende resultaten als het gaat om kleur en gevoeligheid. Om dat op te lossen, kalibreerden de technici van Apple elke camera afzonderlijk met het oog op bijvoorbeeld de witbalans en de belichting. Daarna gingen ze nog een stapje verder en koppelden ze de drie camera’s aan elkaar, om ze vervolgens opnieuw te kalibreren en zo de modules op elkaar af te stemmen. Die kalibraties worden toegepast op elke foto die je maakt. In real time. Het is alsof je de RAW-afbeeldingen van drie verschillende camera’s bij elkaar voegt om een gelijkmatig beeld te genereren met consistente kleuren. Maar dan in een fractie van een seconde. Om al die details goed te krijgen tijdens het wisselen tussen de verschillende camera’s, heb je rekenkracht nodig die alleen de A13 Bionic-chip kan bieden. Apple wilde er ook voor zorgen dat elke camera altijd met één tikje toegankelijk is. Of je nu foto’s, portretten, video’s, timelapse-video’s of slo‑mo-video’s maakt. Cruciaal daarbij was dat de overgang tussen de camera’s steeds soepel verloopt. Hiervoor moesten het sensor-team, het camerasoftware-team en het chip-team nauw samen­werken. Het resultaat is een unieke fotografie-ervaring.

4K Video

Op iPhone 11 Pro Max maak je levensechte en supervloeiende video’s met meer detail. Dankzij de enorme rekenkracht kun je 4K‑video schieten met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeld­stabilisatie, allemaal met 60 bps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want je krijgt vier keer meer in beeld en je kunt gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkings­tools.

Nachtmodus: Een verschil van dag en nacht

Of het nu gaat om een diner bij kaarslicht of een maan­­overgoten strand, dankzij de nieuwe automatische Nachtmodus en de A13 Bionic-chip maak je bij weinig licht foto’s die op iPhone nooit eerder mogelijk waren. En dat gaat helemaal automatisch. Je kunt ook zelf met de regelaars experimenteren, voor nog meer detail en minder ruis.

Nooit meer watervrees! Spat-, water- en stof­bestendig

Voldoet aan bestendigheids­norm IP68 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 30 minuten en 4 meter diep)

Kenmerken:

  • Simkaart: Dual-sim (nanosim en eSIM)
  • Schermdiagonaal: 6,5 inch
  • Schermresolutie: 2688 x 1242 pixels bij 458 ppi
  • Camera: 12 Megapixel
  • Chip: A13 Bionic-chip, Neural Engine (3e generatie)
  • Totale opslagcapaciteit: 256GB


Standaard meegeleverd:

• iPhone met iOS 13
• EarPods met Lightning-connector
• Lightning-naar-USB-kabel
• USB-lichtnet­adapter
• Documentatie

MWHL2ZD/A

Specifieke Referenties

iPhone screenprotectors
Opladers
5.0
gebaseed op (x) beoordelingen

iPhone 11 Pro Max: 256GB - Goud

 1.278,76
Voor 16:30 besteld, morgen gratis thuisbezorgd    2 jaar Garantie 

Misschien is dit ook nog handig ?