iPad, WiFi + Cellular, 128GB - Goud OP=OP

Deze Apple iPad heeft een snellere processor dan zijn voorganger, waardoor je sneller door apps en menu's heen navigeert. Het 4:3 Retina beeldscherm leent zich goed voor lezen en browsen. Zo wissel je tijdens je ontbijt snel tussen het nieuws en je social media kanalen. Start een videogesprek en praat even bij met vrienden en familie. Dankzij de FaceTime HD camera aan de voorkant ben je goed zichtbaar voor de persoon aan de andere kant. 's Avonds plof je met je Apple iPad op de bank en stream je een serie of luister je nog wat muziek voor het slapen gaan.

Standaard meegeleverd

•Handleiding
•Lightning naar usb kabel
•AC adapter.

Over Apple Support Ed

Ed van der Meer is de man achter Apple Support Ed. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met computers en heeft hierdoor veel kennis in huis. Persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay' principe zijn kenmerkend voor de werkwijze van Apple Support Ed. Apple Support Ed is gevestigd in Amsterdam.

Nieuwe Apple

Ook een nieuwe iPad aanschaffen is mogelijk bij mij. Ik heb een uitgebreid assortiment van Apple producten en accessoires. Op mijn website vindt je mijn actuele aanbod. Hier vindt je ook de productspecificaties en mijn prijzen. Ik verkoop ook Hackintosh systemen. Hackintoshes bouwen doe ik zelf. Een Hackintosh heeft als voordeel dat het volledig naar eigen wens is samen te stellen. Hoeveel geheugen je nodig hebt of welke videokaart je wilt laten inbouwen, je bepaalt het allemaal zelf. Een Hackintosh is leverbaar met OSX, Windows, Linux of multi OS. Wil je meer weten over mijn producten of diensten of heb je nog vragen over een iPad? Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van je!

Opslag GB128 GB

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

iPad, WiFi + Cellular, 128GB - Goud OP=OP

iPad, WiFi + Cellular, 128GB - Goud OP=OP

• Schermdiagonaal: 9,7 inch
• Totale opslag: 128 GB
• Kleur: Goud
• Model: iPad Wifi + Cellular 9,7