12,9-inch iPad Pro Wi-Fi - 512GB - Space Gray NIEUW

Omschrijving Apple iPad Pro 12,9 inch (2018) 512 GB Wifi Space Gray

Op het grote, voorkantvullende Liquid Retina scherm van Apple iPad Pro 12,9 inch (2018) ga je soepel met de zwaarste programma's aan de slag. Door het nieuwe design met dunne randen is het scherm 12,9 inch gebleven, terwijl de tablet zelf kleiner is dan zijn voorganger. Zware, grafische programma's zijn geen enkel probleem voor iPad Pro (2018), dankzij de krachtige A12X chip; iPad Pro (2018) is hierdoor zelfs sneller dan veel laptops. Uit het strakke design is de homeknop verdwenen, dus je ontgrendelt het scherm snel en veilig via FaceID. Hierbij maakt het niet uit of je je iPad Pro in landschaps- of portretmodus houdt. Bovendien heeft iPad Pro nu een usb c aansluiting in plaats van een Lightning aansluiting, waardoor je makkelijker externe apparaten verbindt.

Grootse ruimte voor veel creativiteit

Met meer pixels dan welk iOS-device ook, staat het 12,9 inch scherm, Retina-display van de iPad Pro klaar om jouw werk in al zijn pracht tentoon te stellen. Het Retina schermbevat True Tone, wat ervoor zorgt dat kleuren op je display er altijd zo natuurgetrouw mogelijk uitzien. Naast True Tone, ondersteunt het display ook 10-bits kleuren. Met deze nieuwe toplaag op het display reflecteert het display minder en is de helderheid toegenomen naar 600 nits. HDR-video’s bijvoorbeeld worden hierdoor in de allerbeste kwaliteit getoond. Met een groot oppervlakte van 12,9-inch in doorsnede ga je helemaal op in je werk. Met de smart connector sluit je makkelijk een Smart Keyboard aan waarmee je typt alsof je achter je Mac zit.

Een nieuwe krachtige chip

Het niet kunnen uitvoeren van zware taken als het editen van 4K-video’s, complexe presentaties maken of het spelen van games is vanaf nu verleden tijd. Met de A12X Bionic-chip met 64‑bits architectuur van desktopklasse, kan de nieuwe iPad Pro dat allemaal aan. En dat op een device met een batterij die de hele dag meegaat. De batterij gaat tot wel 10 uur mee, zo kan jij lekker lang de hele dag door.

Standaard meegeleverd
• iPad Pro
• USB‑C-oplaadkabel (1 m)
• USB‑C-lichtnet­adapter van 18 W

Specificaties
Liquid Retina-display
iPad Pro 12,9 Wi-Fi
Totale opslag: 512 GB
2 jaar garantie

iPadiPad Pro 12,9 inch
Opslag GB512 GB
Schermgrootte12,9 inch
KleurSpace Gray

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

12,9-inch iPad Pro Wi-Fi - 512GB - Space Gray NIEUW

12,9-inch iPad Pro Wi-Fi - 512GB - Space Gray NIEUW

• Schermdiagonaal: 12,9 inch
• Totale opslag: 512 GB
• Kleur: Space Gray
• Model: iPad Pro 12,9 Wi-Fi