10,5-inch iPad Pro, Wi-Fi+Cellular, 64GB - Rosegoud

Wat je ook van plan bent, de nieuwe iPad Pro is er klaar voor. Hij heeft veel meer power dan de meeste pc‑laptops. En werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Het vernieuwde Retina-display voelt net zo goed als het oogt. Bovendien draait alles uiterst soepel met iOS, wereldwijd het meest geavanceerde mobiele besturings­systeem. iPad Pro is alles wat je zoekt in een computer. Maar dan beter.

iPad stond altijd al bekend om zijn baanbrekende Multi‑Touch-functionaliteit. Het vernieuwde Retina-display op iPad Pro zet nu opnieuw de toon. Het is helderder, reflecteert minder en reageert ongekend snel. Of je nu in Safari langs webpagina’s scrolt of een meeslepende 3D‑game speelt, alles voelt soepeler dan ooit.

De nieuwe 10,5‑inch iPad Pro heeft een display dat bijna 20 procent groter is dan dat van het 9,7‑inch model. Je hebt dus meer ruimte om meer te doen. En er is genoeg plek voor een full‑size scherm­toetsenbord. Terwijl hij nog net zo handzaam is.

Het display van de nieuwe iPad Pro heeft nu een refresh-rate van 120 Hz. Films en video’s zien er dus fantastisch uit. En games gaan nog soepeler zonder vervelende haperingen. Snelheid kan dus mooi zijn. Echt mooi. En hoe je het display ook gebruikt, met je vinger of met Apple Pencil, alles voelt nog directer.

Standaard meegeleverd
•Lightning naar usb kabel
•USB-lichtnetadapter

Specificaties
Retina-display
iPad Pro 10,5 Wi-Fi+Cellular
Totale opslag: 64 GB
1 jaar pick up and return garantie

iPadiPad Pro 10,5 inch
Opslag GB64 GB

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

10,5-inch iPad Pro, Wi-Fi+Cellular, 64GB - Rosegoud

10,5-inch iPad Pro, Wi-Fi+Cellular, 64GB - Rosegoud

• Schermdiagonaal: 10,5 inch
• Totale opslag: 64 GB
• Kleur: Rosegoud
• Model: iPad Pro 10,5 Wi-Fi+Cellular