BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 12 van de 24 items

iPad Pro 10,5-inch

Apple iPad Pro 10,5 inch heeft een 600 nits helder beeldscherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Dit zorgt voor een duidelijke en vloeiende weergave van al je video's. Met verschillende opslag grootes heb je altijd genoeg ruimte om al je bestanden zoals foto's en video's op te slaan. Dankzij HDR beschikt Apple iPad over een breed kleurenspectrum voor realistische weergave kleuren. Met de 12- en 7-megapixel camera mét fliters, maak je prachtige foto's en video's. Kijk je graag films? Deze iPad heeft met 4 speakers ook een uitstekend perfect geluid..

Nieuw 10,5-inch display

iPad Pro 10,5-inch 10,5-inch heeft een display wat bijna 20% groter is dan zijn voorganger de iPad Pro 9,7-inch. Apple heeft de randen dunner gemaakt, zodat je nog meer ruimte hebt om te werken. Het Retina-display bevat True Tone, wat ervoor zorgt dat kleuren op je display er altijd zo natuurgetrouw mogelijk uitzien. Naast True Tone, ondersteunt het display ook 10-bits kleuren. Met deze nieuwe toplaag op het display reflecteert het display minder en is de helderheid toegenomen naar 600 nits. HDR-video’s worden hierdoor in de allerbeste kwaliteit getoond.

Een nieuwe krachtige chip

Het niet kunnen uitvoeren van zware taken als het editen van 4K-video’s, complexe presentaties maken of het spelen van games is vanaf nu verleden tijd. Met de A10X Fusion-chip met 64‑bits architectuur van desktopklasse, kan de nieuwe iPad Pro 10,5-inch dat makkelijk aan. En dat allemaal op een device met een batterij die de hele dag meegaat. De batterij gaat tot wel 10 uur mee, zo kan jij lekker lang door de hele dag.

Dezelfde camera als de iPhone 7

De iPad Pro 10,5-inch beschikt aan de voor- en achterkant over een geweldige camera. Deze is nu hetzelfde als in iPhone 7. Met de 12 megapixel iSight-camera met LED-flitser aan de achterkant maak je prachtige foto’s en video’s. Dankzij de geavanceerde optische beeldstabilisatie is deze camera nu nog beter geschikt voor het maken van prachtige foto's en video's bij weinig licht. Ben je een echte selfie-koning(in)? De 7 megapixel FaceTime HD-camera aan de voorkant heeft een bredere kleurregistratie. Met fantastische selfies als resultaat.

iPad Pro 10,5-inch kopen bij Apple Support Ed

Koop jij de iPad Pro 10,5-inch online bij Apple Support Ed, dan krijg je standaard 2 jaar garantie. Jouw iPad Pro 10,5-inch wordt gratis thuisbezorgd.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Lightning naar usb kabel
  • AC adapter

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?