zoom_out_map

Apple Pencil

€ 104,00
Inclusief BTW

Apple Pencil 1

  • Geschikt voor: iPad Air, Mini 5, iPad Pro
  • Kleur: Wit
  • Extra: Punt
Aantal
1
Morgen in huis

Voorraad : 5
Voorraad maatwerk: 0 Bekijk voorraad

Apple Pencil voor iPad Pro

Als je op iPad Pro werkt, zijn er waarschijnlijk momenten waarop je vingers niet genoeg zijn. Speciaal hiervoor hebben we Apple Pencil ontwikkeld. Een nieuwe, ingenieuze tool waarmee Multi-Touch nog veelzijdiger wordt. Ook al is de onderliggende technologie totaal vernieuwend, zodra je Apple Pencil oppakt voelt ?ie meteen vertrouwd. Cre?er elk effect dat je wilt, zelfs tot op de pixel nauwkeurig. Leef je helemaal uit.

Apple Pencil. Grenzeloze creativiteit.

Ook als je Apple Pencil nog nooit hebt gezien, weet je meteen hoe hij werkt. Hij doet namelijk precies wat je verwacht. En nog veel meer. Of je ?m nu gebruikt voor een schets, aquarel of bouwtekening, met Apple Pencil heb je alles wat je nodig hebt. Jij hebt ?m vast. Dus neem je vrijheid en doe wat je wilt.

Reageert vliegensvlug. Vrijwel geen vertraging.

De ongekende reactiesnelheid van Apple Pencil maakt het verschil met andere creatieve tools. We hebben de minieme vertraging tussen het moment dat je begint met tekenen en het moment dat er iets op het scherm verschijnt, terug?gebracht tot nagenoeg nul.

iPad Pro weet of je Apple Pencil gebruikt of je vinger. Zodra iPad Pro je Apple Pencil detecteert, scant het subsysteem het signaal maar liefst 240 keer per seconde. Twee keer zoveel als met je vinger. In combinatie met de door Apple gemaakte software zorgt dit voor slechts enkele milliseconden vertraging tussen het beeld dat je voor ogen hebt en het beeld dat op je display verschijnt.

Hoe harder je drukt, hoe dikker de lijn.

In het slanke design van Apple Pencil zijn complexe, uiterst nauwkeurige druksensoren met een groot meetbereik ge?ntegreerd. De sensoren registreren feilloos hoeveel druk je met de punt van Apple Pencil uitoefent. Duw je harder, dan krijg je een dikkere lijn. Voor het fijnere werk maak je een subtiele beweging. Zo kun je eindeloos variëren. Jij bepaalt de grenzen. Hoe fijn is dat?

Voeg schaduw toe door je hand te kantelen.

Twee hellingshoeksensoren in de punt van Apple Pencil berekenen de positie en hoek van je hand. Als je iets schrijft of tekent, wordt de relatieve positie van deze twee sensoren gedetecteerd door het Multi-Touch-display. Een schaduw toevoegen is dan ook een kwestie van je Apple Pencil vasthouden onder dezelfde hoek die je gebruikt als je met houtskool of een potlood werkt. Het is net echt!

12 uur zonder opladen. Leef je uit!

MK0C2ZM/A
5 Items

Specifieke Referenties

Apple Pencil

€ 104,00