Veilig betalen

Betalen kan met IDEALideal
Bankoverschrijvingideal
Betalen bij afleverenideal
Betalen met Creditcardcreditcard
Paypalideal

iDeal
Met iDeal kunt je je bestelling direct afrekenen. Voordeel hiervan is dat ik je bestelling direct in behandeling kan nemen. De kosten voor Ideal zijn 0 euro.

Creditcard
Ik bied de mogelijkheid aan om te betalen met Visa, Maestro, Mastercard en American Express. De voordelen van deze betaalmethode voor jou als klant zijn bekend. De kosten hiervoor bedragen 2.8% van het orderbedrag incl verzendkosten.
Betalingen met Creditcard gedaan zijn meestal ook meteen verzekerd.
Dit wisselt per kaart. Dus vraag je kaart leverancier naar de voorwaarden.

PayPal
Ik bied de mogelijkheid aan om te betalen met PayPal. De voordelen van deze betaalmethode voor jou als klant zijn bekend. De kosten hiervoor bedragen 3.1% van het orderbedrag incl verzendkosten.
Via Paypal kun je ook met je Creditcard betalen.

Rembours
Indien je kiest voor de betaalmethode rembours dan dient je het volledige factuurbedrag contant te betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket(en). Rembourskosten zijn variabel, afhankelijk van de omvang van de zending, maar zullen tussen de 18,35 en 40 euro bedragen. Je ziet de precieze rembourskosten vermeld staan als je je artikelen in het winkelmandje hebt staan, en kiest voor 'rembours'.
Houdt er rekening mee dat de PostNL op zaterdagen geen rembourspakketten bezorgt.
Let op, alleen klanten met een Nederlands afleveradres kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.

Bank overschrijving
Als je voor de optie per bank betalen kiest krijg je in de bevestigingmail van je bestelling, instructies voor de betaling.
Zodra ik zie dat dit bedrag op mijn rekening is bijgeschreven neem ik je bestelling in behandeling.

Betalen vanuit België

Vanuit Belgie kunt je je bestelling direct betalen met MrCash. Voordeel hiervan is dat ik je bestelling direct in behandeling kan nemen. Kosten hiervoor bedragen 1,8% van het totale orderbedrag. Je kunt ook betalen per overschrijving. Bij deze betaalmethode duurt het tot 3 werkdagen voordat ik je betaling ontvang. Waarna ik je bestelling in behandeling kan nemen.

Vragen?
Wanneer je vragen hebt over een betaling of betaalwijze, dan kun je mailen naar info@applesupported.nl
Je krijgt dan snel antwoord.