​Apple hulp in Amsterdam

Zoek naar Apple hulp in Amsterdam? Dan moet je bij Apple Support Ed zijn. Welk probleem je ook hebt met je Apple product, ik los het op. Je kunt bij mij terecht voor deskundig advies, nieuwe Apple's, reparaties, upgrades en Hackintosh. Ik bied service aan huis en werk volgens het principe 'no cure, no pay'.

​Reparatie

​Voor reparatie van je Apple product bet je bij Apple Support Ed aan het juiste adres. Je kunt mij bereiken via e-mail en telefoon. Wanneer je je probleem aan mij voorlegt kijk ik direct of we via telefoon of e-mail het probleem kunnen oplossen. Als dit niet lukt dan ga ik je Apple product onderzoeken. Op basis hiervan maken ik een inschatting van de tijd die het gaat kosten om je product te repareren. Je kunt dan zelf bepalen of je daarmee akkoord gaat. Je ontvangt dus altijd eerste een prijsindicatie voordat ik aan de slag ga. Ik lever service aan huis of kom langs bij je bedrijf om je probleem te beoordelen. Jouw probleem is mijn uitdaging!

​Apple upgrade

​Is je Apple product toe aan upgrade? Wilt je je huidige systeem opfrissen zodat je Mac weer snel wordt? Ik voer ook Apple upgrades uit. Je kunt bij mij terecht voor upgrades van een Macbook Pro, een Macbook Air, een iMac of een Mac Pro. Ervaar de snelheid van een nieuwe Mac!

​Nieuwe Apple

​Ook voor volledige nieuwe producten moet je bij Apple Support Ed zijn. Ik verkoop alle soorten Apple producten, accessoires, software en hardware. Ik geef je graag deskundig advies over de Apple die het beste aansluit op je wensen. Alle Apple producten worden gratis geleverd in heel Nederland. Naast Apple producten verkoop ik ook Hackintosh. Dit is een krachtige desktop die is opgebouwd uit betaalbare onderdelen. Leverbaar met OSX, Windows, Linux of multi OS.

​Over Apple Support Ed

​Apple Support Ed wordt gerund door Ed van der Meer. Sinds 1983 werkt ik in de grafische sector waardoor ik veel ervaring heeft op grafisch gebied. Ook heb ik al meer dan 25 jaar ervaring met computers. De kracht van Apple Support Ed is persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay' principe. Je kunt voor al je vragen en problemen op het gebied van Apple terecht bij Apple Support Ed. Wat kan ik als Apple hulp Amsterdam voor jouw betekenen?