DaVinci Resolve Studio Dongle
zoom_out_map

DaVinci Resolve Studio Dongle

€ 309,00
Inclusief BTW

DaVinci Resolve Studio Dongle

  • Licentie/Dongle: Dongle
  • Compatible: Mac, Win en Linux
Aantal
0

Voorraad : Nog 0 op voorraad
Voorraad maatwerk: 0 Bekijk voorraad
Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd *
Gratis retourneren
2 jaar garantie
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

Blackmagic DaVinci Resolve Studio Dongle

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio software is een zeer krachtige verzameling van tools voor professionele editing, kleurcorrectie en audio post producties!

Blackmagic DaVinci Resolve

Kleur correctors van het merk DaVinci zijn al sinds 1984 de standaard bij Post Productie huizen. Wereldwijd zijn er duizenden coloristen die de prestaties, kwaliteit en workflow van DaVinci begrijpen en waarderen. Dat is de reden waarom DaVinci dé naam is achter meer speelfilms, commercials, televisieproducties, documentaires en muziekvideo’s dan welk ander grading systeem

DaVinci Resolve studio editing

DaVinci Resolve studio bevat geavanceerde professionele editing tools die zijn ontworpen voor een breed scala aan projecten. Van gescripte prime-time series tot snelle strak gestylde commercials en zelfs meer camera registraties. Editing tools zijn contextgevoelig, wat betekent dat DaVinci Resolve automatisch weet hoe je wilt trimmen op basis van de positie van de muis. Hiermee ben je geen tijd kwijt bent aan het schakelen tussen gereedschappen! Blackmagic DaVinci Resolve heeft geavanceerde samenwerkingshulpmiddelen waarmee meerdere mensen tegelijkertijd op dezelfde tijdlijn kunnen samenwerken. 1 persoon werkt aan de edit terwijl de ander zich op de kleurcorrectie kan concentreren, en de derde de audio nabewerkt!

Real-time prestaties DaVinci Resolve

DaVinci Resolve Studio is schaalbaar en ondersteunt meerdere GPU’s die allemaal samenwerken. Ondersteuning is er voor maximaal 8 GPU’s, zodat je dedicated systemen kunt bouwen die supersnel zijn en verbluffende real-time prestaties leveren. Output- en renderingtaken kunnen naar andere Resolve-systemen in het netwerk verplaatst worden met behulp van de externe renderinghulpmiddelen. Dat is belangrijk wanneer een project een strakke deadline heeft. Of je nu in je eigen postproductiesuite werkt of de volgende Hollywood-kaskraker kleurcorrigeert, werkstations waarop DaVinci Resolve Studio draait.

Blackmagic DaVinci Resolve Studio 15 color grading

Of je nu een master voor een tv-programma maakt, een digitale film voor distributie naar bioscoopzalen of een productie voor streaming via internet, DaVinci Resolve Studio bevat krachtige opties voor versiebeheer, afwerking en output op elke resolutie. U kunt uw media in verschillende formaten exporteren met optionele ‘Burn-ins’, uitvoer-EXR- of DPX-bestanden voor visuele effecten en niet-gecomprimeerde 10-bits of ProRes-bestanden voor bewerking in programma’s zoals Final Cut Pro X. Gebruik exports om gebruik te maken van externe rendering op een andere Resolve in het netwerk. DaVinci Resolve werkt met de originelen camera-files, zodat u al tijd de beste resultaten krijgt. Dat betekent dat je voltooide Master-file een kopie is van de originele RAW-bestanden.

Unieke YRGB 32bit float processing.

DaVinci’s hoogwaardige image processing is zo revolutionair dat het een Emmy™ -award heeft gewonnen voor hun bijdragen aan de televisie-industrie! Alle beeld bewerking gebeurt op het diepste 32-bits floating point en DaVinci Resolve gebruikt een unieke YRGB-color space voor colorgrading. Hiermee kunt je de luminantie gain van de video aanpassen zonder de kleur van uw witten, middentonen of zwarttinten her te balansen. 32 bit-verwerking gecombineerd met YRGB-kleurwetenschap geeft je hebt een aanzienlijk breder kleurcorrectiebereik, dus je kunt looks genereren die andere systemen gewoon niet kunnen evenaren!
End-to-end kleur management

Postproductie in DaVinci Resolve Studio

DaVinci Resolve Studio vereenvoudigt het kleurbeheer van meerdere clips met verschillende color spaces, waardoor je individuele source-, timeline- en output color spaces met ongelooflijke snelheid en nauwkeurigheid kunt definiëren. Nu hebt je een complete end-to-end color managed pipeline die DaVinci Resolve color managed timelines en de ACES 1.0 (Academy Color Encoding Specification) -color voor high end digital cinema workflows kan gebruiken.<

De meest compatibele postproductie-oplossing ter wereld!

Wissel projecten uit met uw favoriete NLE-software, verzend clips naar VFX en motion graphics en exporteer projecten rechtstreeks naar ProTools voor professioneel mixen- en Sound design! DaVinci Resolve kan sequenties  en projecten delen met o.a. Final Cut Pro X, Media Composer, Premiere Pro en meer! Dat betekent dat het project op elk systeem bewerkt kan worden en vervolgens met behulp van XML, AAF of EDL’s met een link naar de camera RAW-bestanden en leg de laatste hand in DaVinci Resolve een hogere bit depth. AAF-exports zijn te gebruiken om een project naar ProTools te sturen met discreet audio clips met een ‘single layer video mix down’ voor audio-nabewerking. Met DaVinci Resolve kun je samenwerken met tientallen andere softwarepakketten, zodat je je kan focussen op het eindresultaat.

 

DaVinci Resolve Studio Dongle

  • DaVinci Resolve Studio Dongle
  • Gratis Upgrade

Een USB-dongle geeft het gebruiksrecht aan de computer waarop de dongle is aangesloten; zonder dongle kan de software niet worden opgestart. Een dongle is handig als je Resolve op verschillende computers, maar niet tegelijkertijd, wilt gebruiken. Bijvoorbeeld op een werkstation op het werk, een computer thuis en een laptop. Nadeel kan zijn dat de dongle een USB-slot gebruikt, klein is en makkelijk zoekt raakt. Een vervanging wordt niet verschaft.

DV/RESSTUD/DONGLE

Datasheet

Subcategorieën
DaVinci Resolve

Specifieke Referenties

EAN
9338716000870
UPC Barcode
0
Nieuw

DaVinci Resolve Studio Dongle

€ 309,00