Blog navigatie

Laatste berichten

Antivirus op je Mac?

2137 Views 6 Liked
3 Reviews
Rating:
5.0
Tags : Antivirus, Apple, Mac
Posted in: Tips & Tricks

Laat een bericht achter

Comments

 • Domme actie ivm Virus
  By : Meike van der Velde On 29 January 2019
  Rating:
  5.0

  Ben erg dom geweest! Kreeg een melding over ernstige virus en toen heb ik via melding een Virusscanner/ Mac speedup pro (18 e) aangekocht. Het leek alsof deze koop vanuit Apple werd geinitialiseerd. Maar dat bleek anders.. Via aankoop proces bleek Upclick de leverancier. En heb ik een telefoonnummer gebeld om het te installeren.. Dit liep via Anytech 365. Via Teamviewer zou mijn issue worden opgelost. Maar tijdens dit "sales" gesprek werd mij van allerlei producten aanbevolen. Hier ben ik wel op ingegaan. Nu ben ik heel erg bang dat ik juist een virus heb toegelaten en dat ik een onterecht product heb gekocht,. Graag wil ik mijn macbook laten door je laten nakijken. Wanneer kan ik deze langsbrengen. met vriendelijke groet, Meike van der Velde

  Hoi Mieke, Tsja dom wil ik niet zeggen. Soms lijken de zaken zo echt dat je het echt gelooft. Mijn advies is nu om je Mac uit te zetten of in ieder geval van internet los maken dus WIFI uit en niet op enige manier met de buitenwereld verbinden. Zet hem maar uit en kom morgen na 11:00 even langs. Stuur me even een mail via ed@applesupported.nl Dan sluiten we het daar even kort. Groet Ed

 • 1). Agressieve website die vanmorgen steeds verscheen na openen in Safari. 2).En de iCloud opslag.
  By : Oeds On 22 June 2018
  Rating:
  5.0

  Hoi Ed, ik kreeg hedenochtend een of andere agressieve dubieuze website 'thuis.nl' steeds beeldvullend in beeld toen ik Safari opende. Mac een paar keer uitgezet en herstart gegeven. Verscheen steeds weer in beeld na openen Safari. Heb 'm later na even wachten gewoon linksboven weggeklikt en nu is 'ie weg. Ben er toch niet helemaal gerust op. Bovendien zoek ik meer opslag. Hij zegt al een tijdje dat iCloud (en Dropbox) bijna vol zijn. Maar er zijn ook andere manieren van gratis opslag, toch? 'Stax ofzo? Heb jij ervaringen hiermee? laat maar weten. Ik zou anders graag op een vrijdag of in het weekend een afspraak met je willen maken (in Diemen). Ook voor dat virus gebeuren en wellicht update(s). Laat maar weten. Groet! Oeds.

  Dag Oeds, Oude OSX versie voor 10.11 werken niet meer zo goed met Apple ID en iCloud. En dan is Safari ook niet echt veilig meer om toegebruiken en kun je beter met Firefox verder browsen. Die kun je steeds blijven updaten Safari op een oud systeem helaas niet meer. Daar komt ook zeer waarschijnlijk de bende vandaan.

 • awesome blog
  By : Dilip gorasia On 21 June 2018
  Rating:
  5.0

  i have read this entire blog and i like this blog

  Thank you!