Blog navigatie

Laatste post

Nieuwe Hackintosh, prijzen verlaagd en 4 nieuwe modellen

1235 Weergaven 0 Geliked
1 Beoordeel
Beoordeling:
5.0

Laat een bericht achter

Security code Refresh the code

Berichten

 • professioneel gebruik
  Door:Wilfred Chevalking Op 15 May 2019
  Beoordeling:
  5.0

  Hallo,Ik ben fotograaf en ik film ook en nu wil ik voor mijn zaak uitbreiden met een krachtig systeem. Nou is een Hackingtosh een mogelijkheid, alleen heb ik daar een aantal vragen over: - Krijg ik geen problemen met Apple, theoretisch is het toch illegaal? - blijft dit alles ook in de toekomst compatible, of is het mogelijk dat Apple het systeem onbruikbaar maakt? - Je hebt het over een aantal spelregels waar je je aan moet houden, wat houdt dit precies in? - Ik ben er met mijn bedrijf van afhankelijk, is het dan wel verstandig om te doen?Groet Wilfred Chevalking

  Beantwoord door: Ed Van der Meer Dag Wilfred,Ik maak al zeker tien jaar deze machines en er komen zelfs klanten naar mij die via Apple Leidseplein naar mij worden gestuurd voor maatwerk wat nog enigszins betaalbaar is. Apple laat het ogenschijnlijk toe in europa. Er zijn verschillende juristen geweest die dit al onderzocht hebben. Kortom komt het er op neer dat Apple software alleen op Apple hardware mag draaien. Ik maak systemen waarop OSX, windows en linux kan draaien. Voor veel professionele mensen maak ik dit en die draaien er met volle tevredenheid op en komen eens per jaar of twee jaar terug voor upgrade en onderhoud. Stuur me maar even een PM via mail dan kunnen we e.e.a. rustig bespreken als je wilt.Groet Ed van der Meer, Apple Support Ed