Apple TV 4K 32GB

  • Videoresolutie: Ultra HD (4K)
  • Netfilx ondersteuning: Ja
  • Aansluiting: HDMI
  • Netwerk: Wifi
194,00

Morgen in Huis


Apple TV 4K 64GB

  • Videoresolutie: Ultra HD (4K)
  • Netfilx ondersteuning: Ja
  • Aansluiting: HDMI
  • Netwerk: Wifi
209,00

5 tot 10 werkdagen

BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 2 van de 2 items

Apple TV kopen

Ben jij op zoek naar een Apple TV? Zoek dan niet verder want bij mij zit je goed. Met de vierde generatie Apple TV en Apple TV 4K stream je films, foto’s en muziek met AirPlay draadloos vanaf je Mac, iPhone, iPad en iPod touch naar je HD of 4K televisie. Ervaar een nieuwe manier van TV kijken. Kijk series met Netflix, stream films uit de iTunes Store, luister muziek met Spotify of download apps en games uit de App Store. Met een opslagcapaciteit van 32GB of 64GB heb je vast genoeg ruimte. Apple TV brengt eindeloos veel mogelijkheden met zich mee en werkt van af elke Apple.

Waarom een Apple TV kopen

Je vraagt je misschien af wat is Apple TV nu eigenlijk en wat moet ik er mee? Apple TV is een uitbreiding van je eigen televisie, waarmee je eindeloos draadloos kunt streamen naar de tv met je iPhone, iPad of Mac. Ook zijn er veel Apple TV apps. Zo download je de vetste games en apps in de App Store van Apple. Sluit je Apple TV kastje aan op je tv met een HDMI kabel en je bent klaar om aan de slag te gaan. Met de komst van iPhone en iPad zijn er heel wat technologieën ontwikkeld speciaal voor mobiele devices met een klein scherm. Nu is het tijd dat ook grote schermen met deze innovaties worden uitgerust. Met Apple TV, tvOS, de vernieuwde userinterface en Siri Remote tilt Apple televisie kijken naar een hoger plan. Lees meer over alle producten en ondersteuning voor jou hier onder.

Is Apple TV iets voor jou?

Apple TV is echt iets voor je als je meer uit je tv wilt halen. Apple TV is een verrijking op al je huidige Apple apparaten. Bekijk je favoriete series op Netflix, speel je playlist af via Apple Music of speel een spelletje. Ook kun je, als je HomeKit apparatuur in huis hebt staan deze besturen via Siri. Houdt de Siri-knop op Apple TV remote ingedrukt en geef de opdracht om de lampen of verwarming uit te doen. Zo kun je lekker achterover leunen, terwijl Apple TV het werk voor je doet.
Bestel je Apple TV en krijg standaard 2 jaar garantie. Je Apple TVwordt gratis thuisbezorgd.

Kun je niet kiezen? Stuur me een WhatsApp bericht en ik reageer zo gauw ik kan. Gebruik het knopje onderin je scherm.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?