BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 3 van de 3 items

Apple TV kopen

Ben jij op zoek naar een Apple TV? Dan zit je bij Apple Support Ed goed. Met Apple TV (4e generatie) en Apple TV 4K stream je films, foto’s en muziek met AirPlay draadloos vanaf jew Mac, iPhone, iPad en iPod touch naar jew HD- of 4K-televisie. Kijk series via Netflix, stream films uit de iTunes Store, luister muziek met Spotify of download apps en games uit de App Store. Met een opslagcapaciteit van 32GB of 64GB heb je genoeg ruimte. Neem Apple TV Remote in de hand en swipe met de Touch-functionaliteit eenvoudig door de vele films en spelletjes heen. Apple TV brengt eindeloos veel mogelijkheden.

De voordelen van een Apple TV kopen

Misschien vraag jij je af: wat is Apple TV nu eigenlijk? Apple TV is een uitbreiding van je eigen televisie, waarmee je eindeloos draadloos kan streamen naar de televisie met jew iPhone, iPad of Mac. Ook zijn er Apple TV apps. Zo download je de vetste games en apps in Apple TV App Store, die tv kijken een andere dimensie geven. Sluit het Apple TV kastje aan op jew televisie met een HDMI-kabel en je bent klaar om aan de slag te gaan.

Apple TV 4K is de nieuwe Apple TV in de reeks. Van buiten zijn Apple TV (4e generatie) en Apple TV 4K identiek, maar van binnen nét even anders. Zo heeft de nieuwe Apple TV 4K nu de mogelijkheid om naar je 4K-televisie te streamen in de prachtige 4K HDR-resolutie met Dolby Vision. Apple TV (4e generatie) beschikt over de Apple A8-chip en de nieuwe Apple TV 4K maakt gebruik van de snelle Apple A10X-chip.

Apple TV aanbevolen voor jou?

Apple TV is wat voor je als je meer uit je televisie wilt halen. Apple TV is de perfecte aansluiting op jew huidige Apple-apparaten. Bekijk jew favoriete serie op Netflix, speel jew playlist af via Apple Music of speel een spelletje. Ook kun je, wanneer je HomeKit-apparatuur hebt staan in huis, deze besturen via Siri. Houdt de Siri-knop op Apple TV remote ingedrukt, en geef de opdracht om de lampen of verwarming uit te doen. Zo kun jij gerust achterover leunen, terwijl Apple TV het werk voor je doet.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkooptt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?