Apple Magic Trackpad 2 - Spacegrijs

Apple Magic Trackpad 2 - Space Gray

139,00

Apple Magic Trackpad 2 - Space Gray

Apple Magic Trackpad 2

Grotere mogelijkheden op een groter oppervlak. Apple Magic Trackpad 2 brengt nieuwe innovatie naar je desktopcomputer met de mobiliteit die je altijd al gewent...Lees Meer

Informatie voordat je besteld... Lees meer

Tijdens het navigeren op mijn site kun je items toevoegen aan je winkelmand.Als je alles hebt wat je aan wilt schaffen klikt je op afrekenen. Meer informatie

Mail of bel me als je hulp wilt bij het samenstellen van jouw Apple.
ed@applesupported.nl of 06 - 24 18 43 23

Apple Magic Trackpad 2

Grotere mogelijkheden op een groter oppervlak. Apple Magic Trackpad 2 brengt nieuwe innovatie naar je desktopcomputer met de mobiliteit die je altijd al gewent was. Dankzij vier geavanceerde druksensoren kun je op het gehele oppervlak klikken. Ook herkennen de sensoren hoe hard of zacht je drukt, zodat je met de Force Touch technologie het maximale uit je Mac kan halen. Het drukgedeelte is voorzien van een glazen paneel en is bovendien 30% groter dan zijn voorganger. Perfect voor het gebruik van multi-touch bij zowel de kleinste, als de grootste projecten.

Onafgebroken doorwerken

Met het vernieuwde Magic Trackpad 2 hoef je geen nieuwe batterijen te zoeken om onafgebroken door te werken. Het Trackpad is voorzien van een grote oplaadbare batterij die in de behuizing van het apparaat verwerkt is. Met een volle batterij kun je makkelijk een maand werken zonder deze tussentijds op te laden. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat je zonder stroom zit, dan kun je hem makkelijk en snel opladen met de meegeleverde Lightning naar USB kabel. Zelfs wanneer je middenin een project zit met een strakke deadline.

Werk waar jij wilt

Met de geavanceerde Bluetooth technologie wordt het vinden van een fijne werkplek wel erg makkelijk. Of je nu op de bank, op schoot of in de trein je werkplek hebt, zolang je binnen tien meter van je computer bent, kun je in een handomdraai je content benaderen.

 

Inhoud doos
Apple Magic Trackpad 2 - Spacegrijs
Lightning naar USB kabel

Systeemvereisten
Mac met Bluetooth 4.0 en OS X versie 10.11 of hoger

iPhoneKeyboard and Mouse
iPadMorgen in huis
AccessoiresToetsenbord & Muis
Toetsenbord - MuisTrackpad

Waarom zou je Apple's kopen bij Apple Support Ed?

Das heel eenvoudig. Apple Support Ed heeft de beste prijzen van Nederland voor al je Apple producten. Je krijgt standaard 2 jaar garantie. Gaat ie toch stuk dan wordt je product gehaald en na reparatie weer netjes bij je afgeleverd en dat meestal binnen een week. Zonder bijkomende kosten. Geheel kosteloos dus.

Je voordelen in vogelvlucht:

• Beste Prijs van Nederland
• 2 jaar garantie op alle Apple's
• Gratis halen en brengen bij defecten van Apple's binnen de garantie
• 3 jaar garantie op alle Hackintoshes
• Gratis verzending van alle producten!

Wil je meer weten? lees dan hier verder.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

Apple Magic Trackpad 2 - Space Gray

Apple Magic Trackpad 2 - Space Gray

Apple Magic Trackpad 2 Space Grey

  • Verbinding: Draadloos
  • Geïntegreerde batterij: Ja
  • Model muis: Trackpad
  • Opladen via: Lightning