Apple Magic Mouse 2 - Space Gray
Apple Magic Mouse 2 - Space Gray
 99,00

Apple Magic Mouse 2 - Space Gray

Apple Magic Mouse 2 - Spacegrijs
zoom_out_map
  • Apple Magic Mouse 2 - Spacegrijs
  • Apple Magic Mouse 2 - Spacegrijs

Apple Magic Mouse 2 - Space Gray

Apple Magic Mouse 2 Space Gray

  • Verbinding: Draadloos
  • Geïntegreerde batterij: Ja
  • Model muis: Full-size
  • Opladen via: Lightning

Default Product Variations

 99,00

Morgen in Huis

Inclusief belasting
Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd *
Gratis binnen 30 dagen retourneren
2 jaar garantie op alle Apple's
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

Apple Magic Mouse 2

De allereerste muis met Multi-Touch-technologie is opnieuw ontworpen om nog beter samen te werken met jouw Mac of PC. De Magic Mouse 2 is een draadloze en ergonomisch ontwikkelde computermuis met een ge?ntegreerde oplaadbare batterij. Aan de hand van intu?tieve vingerbewegingen gebruik je niet alleen de basismogelijkheden van de Magic Mouse, maar activeer je ook speciale functionaliteiten binnen Mac OSX. De Bovenzijde bestaat namelijk uit ??n Multi-Touch-oppervlak zonder zichtbare knoppen of een scrolwiel. En doordat de oplaadbare batterij in de muis ge?ntegreerd is, heeft zowel de boven als de onderkant een volledig naadloze afwerking.

N?g lichter

De Magic Mouse 2 heeft binnenin nog minder bewegende onderdelen. Dit maakt hem niet alleen lichter, maar ook een heel stuk duurzamer. Gecombineerd met een naadloos design en gladde voetjes, beweegt de Magic Mouse bijzonder soepel over je bureau.

Geavanceerde mogelijkheden

Laat het minimalistische en strakke uiterlijk van de Magic Mouse 2 niets zeggen over zijn functionaliteiten. De muis heeft aan weerszijden klikbare elementen, die door de gebruiker zelf in te stellen zijn op de uitvoering ervan. De overige functionaliteiten komen van de geavanceerde Multi-Touch technologie. Swipe tussen webpagina's en scroll in ??n keer naar de onderkant van de pagina door een scroll-beweging met je vinger te maken. Alle mogelijkheden van Multi-Touch zijn handmatig in te stellen en staan eenvoudig uitgelegd aan de hand van tekst en video bij de instellingen van je muis.

Altijd nauwkeurig

De Magic Mouse 2 maakt gebruik van een lasertrackingmechanisme om zijn positie te bepalen. Deze manier van locatiebepaling zorgt ervoor dat de muis niet alleen 100% nauwkeurig is, maar dat hij ook op vele ondergronden te gebruiken is. In tegenstelling tot traditionele optische trackingsystemen. De muis communiceert door middel van Bluetooth en koppelt automatisch wanneer je je Mac aanzet. Het bereik van de Magic Mouse 2 is 10 meter.

Lange batterijduur

Om nog langer op ??n accu te kunnen werken maakt de Magic Mouse 2 gebruik van een geavanceerd energiebeheersysteem. In combinatie met Mac OSX schakelt de muis automatisch naar een lagere energiestand wanneer deze enige tijd niet in gebruik genomen is. Hierdoor hoef je de Magic Mouse 2 niet handmatig uit te zetten en kun je direct aan de slag wanneer jij hem wilt gebruiken. Mocht je muis toch onverhoopt zonder stroom komen te zitten, dan kun je hem eenvoudig met de meegeleverde Lightning naar USB kabel opladen. Door hem slechts ??n minuut aan de stroom te hangen kun je er al een uur mee werken. Het volledig opladen van de Magic Mouse 2 duurt enkel maar twee uur. Daarna kun je hem met gemak langer dan een maand gebruiken.

Inhoud doos
Apple Magic Mouse 2 - Spacegrijs
Lightning naar USB kabel

Systeemvereisten
Mac met Bluetooth en OS X versie 10.11 of hoger

Apple
MRME2Z/A
4 Items

Datasheet

Accessoires
Toetsenbord & Muis
Toetsenbord - Muis
Muis

Specifieke Referenties

Nieuw product