Apple Magic Mouse 2 - Spacegrijs

Apple Magic Mouse 2 - Space Gray

99,00

Apple Magic Mouse 2 - Space Gray

Apple Magic Mouse 2

De allereerste muis met Multi-Touch-technologie is opnieuw ontworpen om nog beter samen te werken met jouw Mac of PC. De Magic Mouse 2 is een draadloze en...Lees Meer

Informatie voordat je besteld... Lees meer

Tijdens het navigeren op mijn site kun je items toevoegen aan je winkelmand.Als je alles hebt wat je aan wilt schaffen klikt je op afrekenen. Meer informatie

Mail of bel me als je hulp wilt bij het samenstellen van jouw Apple.
ed@applesupported.nl of 06 - 24 18 43 23

Apple Magic Mouse 2

De allereerste muis met Multi-Touch-technologie is opnieuw ontworpen om nog beter samen te werken met jouw Mac of PC. De Magic Mouse 2 is een draadloze en ergonomisch ontwikkelde computermuis met een geïntegreerde oplaadbare batterij. Aan de hand van intuïtieve vingerbewegingen gebruik je niet alleen de basismogelijkheden van de Magic Mouse, maar activeer je ook speciale functionaliteiten binnen Mac OSX. De Bovenzijde bestaat namelijk uit één Multi-Touch-oppervlak zonder zichtbare knoppen of een scrolwiel. En doordat de oplaadbare batterij in de muis geïntegreerd is, heeft zowel de boven als de onderkant een volledig naadloze afwerking.

Nóg lichter

De Magic Mouse 2 heeft binnenin nog minder bewegende onderdelen. Dit maakt hem niet alleen lichter, maar ook een heel stuk duurzamer. Gecombineerd met een naadloos design en gladde voetjes, beweegt de Magic Mouse bijzonder soepel over je bureau.

Geavanceerde mogelijkheden

Laat het minimalistische en strakke uiterlijk van de Magic Mouse 2 niets zeggen over zijn functionaliteiten. De muis heeft aan weerszijden klikbare elementen, die door de gebruiker zelf in te stellen zijn op de uitvoering ervan. De overige functionaliteiten komen van de geavanceerde Multi-Touch technologie. Swipe tussen webpagina’s en scroll in één keer naar de onderkant van de pagina door een scroll-beweging met je vinger te maken. Alle mogelijkheden van Multi-Touch zijn handmatig in te stellen en staan eenvoudig uitgelegd aan de hand van tekst en video bij de instellingen van je muis.

Altijd nauwkeurig

De Magic Mouse 2 maakt gebruik van een lasertrackingmechanisme om zijn positie te bepalen. Deze manier van locatiebepaling zorgt ervoor dat de muis niet alleen 100% nauwkeurig is, maar dat hij ook op vele ondergronden te gebruiken is. In tegenstelling tot traditionele optische trackingsystemen. De muis communiceert door middel van Bluetooth en koppelt automatisch wanneer je je Mac aanzet. Het bereik van de Magic Mouse 2 is 10 meter.

Lange batterijduur

Om nog langer op één accu te kunnen werken maakt de Magic Mouse 2 gebruik van een geavanceerd energiebeheersysteem. In combinatie met Mac OSX schakelt de muis automatisch naar een lagere energiestand wanneer deze enige tijd niet in gebruik genomen is. Hierdoor hoef je de Magic Mouse 2 niet handmatig uit te zetten en kun je direct aan de slag wanneer jij hem wilt gebruiken. Mocht je muis toch onverhoopt zonder stroom komen te zitten, dan kun je hem eenvoudig met de meegeleverde Lightning naar USB kabel opladen. Door hem slechts één minuut aan de stroom te hangen kun je er al een uur mee werken. Het volledig opladen van de Magic Mouse 2 duurt enkel maar twee uur. Daarna kun je hem met gemak langer dan een maand gebruiken.

 

Inhoud doos
Apple Magic Mouse 2 - Spacegrijs
Lightning naar USB kabel

Systeemvereisten
Mac met Bluetooth en OS X versie 10.11 of hoger

AccessoiresToetsenbord & Muis
Toetsenbord - MuisMuis

Waarom zou je Apple's kopen bij Apple Support Ed?

Das heel eenvoudig. Apple Support Ed heeft de beste prijzen van Nederland voor al je Apple producten. Je krijgt standaard 2 jaar garantie. Gaat ie toch stuk dan wordt je product gehaald en na reparatie weer netjes bij je afgeleverd en dat meestal binnen een week. Zonder bijkomende kosten. Geheel kosteloos dus.

Je voordelen in vogelvlucht:

• Beste Prijs van Nederland
• 2 jaar garantie op alle Apple's
• Gratis halen en brengen bij defecten van Apple's binnen de garantie
• 3 jaar garantie op alle Hackintoshes
• Gratis verzending van alle producten!

Wil je meer weten? lees dan hier verder.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

Apple Magic Mouse 2 - Space Gray

Apple Magic Mouse 2 - Space Gray

Apple Magic Mouse 2 Space Gray

  • Verbinding: Draadloos
  • Geïntegreerde batterij: Ja
  • Model muis: Full-size
  • Opladen via: Lightning