Apple Magic Keyboard numeriek - Engels (VS) - Spacegrijs

Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok – Engels (VS)

Het draadloze Magic Keyboard van Apple met het numerieke toetsenblok heeft een uitgebreide indeling om efficiënt te werken. Met de pijltoetsen scroll je door een document en het numerieke gedeelte is ideaal voor Excel bestanden en financiële apps. Naast dat het toetsenbord efficiënt is ingedeeld, typt dit toetsenbord preciezer en fijner. Dit is te danken aan het schaarmechanisme dat zich onder iedere toets bevindt. De accu die zich bevindt in het draadloze toetsenbord, levert stroom voor minimaal een maand zonder tussentijdse oplaadmomenten.

Numeriek toetsenblok

Het numerieke gedeelte van het toetsenbord is een handige toevoeging aan het draadloze Magic Keyboard. De pijltoetsen zijn in tegenstelling tot het normale Magic Keyboard groter, wat ideaal is voor het scrollen of navigeren door documenten. De nummers op het numerieke gedeelte staan los van de rest van het Keyboard. Dit is handig tijdens het werken in spreadsheets of financiële documenten.

Typt fijner en stabieler

Dankzij het schaarmechanisme dat zich onder iedere toets van het numerieke Magic Keyboard bevindt, wordt iedere druk op de knop geoptimaliseerd. Zo typ je prettiger en heb je meer stabiliteit.

Een maand typen

In tegenstelling tot zijn voorganger, is het nieuwe Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok draadloos. Dit betekend dat het keyboard niet met een draad verbonden is aan jouw Mac, maar verbinding maakt via bluetooth. De interne accu van het toetsenbord gaat minimaal een maand mee. Wanneer Magic Keyboard leeg is, sluit je hem met de bijgeleverde Lightning-kabel aan op je Mac en ga je binnen no-time weer verder.

Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok kopen bij Apple Support Ed

Koop jij deze Apple Magic Keyboard met numeriek toetsenblok online bij Apple Support Ed, dan wordt deze gratis thuisbezorgd.

Inhoud doos
Apple Magic Keyboard - Engels (VS) - Spacegrijs
Lightning naar USB kabel

Systeemvereisten
Mac met Bluetooth en macOS 10.12.4 of hoger
iOS-devices met iOS 10.3 of hoger

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

Apple Magic Keyboard numeriek - Engels (VS) - Spacegrijs

Apple Magic Keyboard numeriek - Engels (VS) - Spacegrijs

• Geoptimaliseerde toetsen
• Opladen via Lightning
• Numeriek toetsenblok
• Geïntegreerde batterij
• Automatische verbinding