Toshiba TD-E401 - 40" Klasse - TD-E Series led-scherm - 1080p (Full

797924

Nieuw

Toshiba TD-E401 - 40" Klasse - TD-E Series led-scherm - 1080p (Full
  • PRODUCTOMSCHRIJVING

    TD-E Series


    LAAT UW BEDRIJF VAN ZIJN BESTE KANT ZIEN


    De robuuste Toshiba TD-E infoschermen tonen boeiende commerciële content van openings- tot sluitingstijd en zijn...Meer informatie

  • INFO VOORDAT JE BESTELT

    Tijdens het navigeren op mijn site kun je items toevoegen aan je winkelmand. Als je alles hebt wat je aan wilt schaffen klikt je op afrekenen. Meer informatie

Neem contact op met mij als je hulp wilt bij het samenstellen van jouw Apple.

Bel 020-7077743 of mail ed@applesupported.nl voor een afspraak.

PRODUCTBESCHRIJVING

TD-E Series


LAAT UW BEDRIJF VAN ZIJN BESTE KANT ZIEN


De robuuste Toshiba TD-E infoschermen tonen boeiende commerciële content van openings- tot sluitingstijd en zijn geschikt voor onafgebroken gebruik, 16 uur per dag. De TD-E modellen doen onvermoeibaar hun werk, en dankzij de Full HD 1080p-resolutie en een kijkhoek van 178° krijgt uw boodschap altijd het maximale effect. De schermen zijn voorzien van een groot aantal aansluitingen, zoals een RS-232-poort voor bediening vanaf een centrale locatie en een OPS-sleuf voor extra functionaliteit.

DUURZAAM, PROFESSIONEEL ONTWERP


De Toshiba TD-E serie is niet alleen bijzonder robuust, maar ook uiterst betrouwbaar. Het slanke en toch stevige scherm is ontworpen om 16 uur per dag, 7 dagen per week gebruikt te worden. Zo weet u zeker dat uw informatie de hele dag beschikbaar is voor uw klanten. Dit haarscherpe scherm met Full HD 1080p-resolutie en led-backlight werkt de hele dag onvermoeibaar door, ondersteund door de befaamde kwaliteit en betrouwbaarheid van Toshiba.

SLANKE STIJL, INDRUKWEKKEND RESULTAAT


Dankzij de smalle rand, het slanke profiel en de strakke matzwarte afwerking komt de robuuste metalen behuizing van een TD-E scherm in elke omgeving tot zijn recht. Kies uit de TD-E401 van 102 cm (40") of de TD-E501 van 127 cm (50") om een indrukwekkend visueel effect te creëren, afhankelijk van de benodigde ruimte. De TD-E serie zal begin 2015 ook beschikbaar zijn met een schermgrootte van 80 cm (32") en 165 cm (65").

EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN GEBRUIKEN


De TD-E serie is uitgerust met een Open Pluggable Specification (OPS)-sleuf, die volledig compatibel is met de industriestandaard. Een standaard-pc, zoals de Toshiba TD-EOPS1, kan direct op de achterkant van het scherm worden aangesloten. Dit zorgt voor betere verbindingen en slimmere en veiligere toepassingen van digitale infoschermen. Het levert een vereenvoudigd netwerk op zonder kabels en complexiteit en maakt het installeren, gebruiken en onderhouden van digitale infoschermen een stuk eenvoudiger.

RUIME AANSLUITMOGELIJKHEDEN


Een scherm uit de TD-E serie bevat alles wat u nodig hebt om een breder scala van digitale informatie af te spelen. Diverse ingangen maken het aansluiten van andere apparaten eenvoudiger. Via de RS-232-poort kunt u de energie- en ingangsinstellingen van uw scherm bedienen vanaf een centrale locatie. Dat is vooral handig als u meerdere schermen beheert, want op die manier kunt u al uw klanten de meest intense ervaring bezorgen.

HELDER EN DUIDELIJK, VANUIT ELKE HOEK


De hoge helderheid van het scherm en de omgevingslichtsensoren verbeteren de zichtbaarheid van elk bericht dat u op dit professionele infoscherm weergeeft. En waar uw klanten zich ook bevinden ten opzichte van het scherm, de inhoud komt altijd duidelijk over. Door de ultrabrede kijkhoek van 178° is het scherm vanuit elke hoek goed te lezen en te bekijken.