Upgrade MacBook Pro

Upgrade MacBook Pro

Nieuw

984 Stuks

• Type Mac: MacBook Pro's tot en met de 9.2
• Harde Schijf: tot 2TB SSD
• Duur Upgrade: 1 Dag
• Benodigd: 1x SSD naar keuze

  • PRODUCTOMSCHRIJVING

    Heb je last van een trage Mac en denk je bijna aan een nieuwe?
    Wacht dan even met veel geld uitgeven en laat je HD vervangen door een super snelle SSD schijf.

    Het werkt als...Meer informatie

  • INFO VOORDAT JE BESTELT

    Tijdens het navigeren op mijn site kun je items toevoegen aan je winkelmand. Als je alles hebt wat je aan wilt schaffen klikt je op afrekenen. Meer informatie

Neem contact op met mij als je hulp wilt bij het samenstellen van jouw Apple.

Bel 06-24184323 of mail ed@applesupported.nl voor een afspraak.

PRODUCTBESCHRIJVING

Heb je last van een trage Mac en denk je bijna aan een nieuwe?
Wacht dan even met veel geld uitgeven en laat je HD vervangen door een super snelle SSD schijf.

Het werkt als volgt:
Je besteld deze upgrade samen met een passende grote SSD waarop later alles van je huidige HD op past.
Als je maar 2GB RAM hebt is het ook verstandig om naar minimal 4GB te gaan. RAM kun je hier bestellen.

Je rekent alles af zodat de bestelling geplaatst is.
Ik bestel de onderdelen en maak een afspraak als ik het binnen heb.

Na de upgrade staat alles van je oude HD er gewoon weer op maar dan supersnel.
Je kunt zo weer verder.

De prijs voor deze upgrade is gebaseerd op het brengen van je laptop en hem een paar uur later of de volgende dag weer op te halen.
Zo hoef je niet de wachttijd van het terug kopiëren van je oude spullen er bij te betalen.

Deze prijs is exclusief een SSD-schijf. Kijk hier voor een SSD

Deze upgrades zijn voor alle MacBook Pro's tot en met de MacBookPro 9,2

 

Een upgrade MacBook Pro laten uitvoeren

Een upgrade is een goed idee als je systeem is verouderd en daardoor onnodig traag is geworden. Met een upgrade geef ik je MacBook Pro een boost. Zo is het systeem weer een stuk sneller waardoor het prettiger werken is met je MacBook Pro. Een upgrade zorgt ervoor dat je MacBook Pro weer up-to-date is. Een kleine moeite met een groot resultaat!

Over Apple Support Ed

Ed van der Meer is de man achter Apple Support Ed. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met computers en heeft hierdoor veel kennis in huis. Persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay' principe zijn kenmerkend voor de werkwijze van Apple Support Ed. Apple Support Ed is gevestigd in Amsterdam.

Reparatie

Ook voor het uitvoeren van reparaties aan je MacBook Pro kun je bij mij terecht. Via telefoon of e-mail kun je je probleem aan mij doorgeven. In eerste instantie probeer ik je via die weg te helpen. Is het probleem niet via die weg op te lossen dan ga ik je MacBook Pro onderzoeken. Ik spoor het probleem op en geef je een indicatie van de tijd die het mij gaat kosten om het probleem te verhelpen. Zo weet je altijd van tevoren wat de reparatie ongeveer gaat kosten. Het is vervolgens aan jou om mijn voorstel te accepteren. Nadat je akkoord bent gegaan, ga ik zo snel mogelijk aan de slag om ervoor te zorgen dat je MacBook Pro weer naar behoren gaat functioneren. Ik werk met een 'no cure, no pay' principe. Je betaalt dus alleen als ik je MacBook Pro heb kunnen repareren.

Nieuwe Apple

Ook een nieuwe MacBook Pro aanschaffen is mogelijk bij mij. Ik heb een uitgebreid assortiment van Apple producten en accessoires. Op mijn website vindt je mijn actuele aanbod. Hier vindt je ook de productspecificaties en mijn prijzen. Ik verkoop ook Hackintosh systemen. Hackintoshes bouwen doe ik zelf. Een Hackintosh heeft als voordeel dat het volledig naar eigen wens is samen te stellen. Hoeveel geheugen je nodig hebt of welke videokaart je wilt laten inbouwen, je bepaalt het allemaal zelf. Een Hackintosh is leverbaar met OSX, Windows, Linux of multi OS. Wil je meer weten over mijn producten of diensten of heb je nog vragen over een upgrade MacBook Pro? Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van je!