BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 2 van de 2 items

Apple AirPort Express, Extreme & Time Capsule kopen bij Apple Support Ed

Zoek je een Apple AirPort Express, Apple AirPort Extreme of Apple AirPort Time Capsule? Dan zit je bij mij goed. Met een AirPort Express basisstation creëer je razendsnel een eigen draadloze netwerk met een groot bereik. Het configureren en beheren doe je vanaf je Mac of iOS device en muziek streamen doe je met AirPlay. Verbind al je apparaten met de razendsnelle Wi-Fi verbinding van de AirPort Extreme. Met deze extra krachtige en snelle basisstation zet je gemakkelijk een thuis-, zakelijk- en gastnetwerk op. Met de AirPort Time Capsule beschik je in één keer over een supersnel Wi-Fi-basisstation én een eenvoudig te gebruiken back-up apparaat. Ideaal om met TimeMachine naar toe te back-uppen.

Apple AirPort

Heb je een keuze gemaakt en weet je welke Apple AirPort je gaat kopen? Bestel dan jouw model en krijg standaard 2 jaar garantie. Je Airport wordt gratis thuisbezorgd.
Heb je hulp nodig bij het inrichten en cofigureren? Laat mij je helpen als je er zelf niet uit komt.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed verkoopt niet alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?