Power Adapter - 60W - MagSafe 1
Power Adapter - 60W - MagSafe 1
 66,11

Power Adapter - 60W - MagSafe 1

Power Adapter - 60W (Magsafe 1)
zoom_out_map
  • Power Adapter - 60W (Magsafe 1)

Power Adapter - 60W - MagSafe 1

MacBook Pro MagSafe 1 Power Adapter 60W

  • Vermogen: 60 Watt
  • Stroomsterkte: 3,65 A
  • Snoerlengte: 1 meter
  • MagSafe: MagSafe 1

Default Product Variations

 66,11

Morgen in Huis

Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd
Gratis binnen 30 dagen retourneren
2 jaar garantie op alle Apple's
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

Productomschrijving

De MagSafe-lichtnetadapter van 60 watt is voorzien van een magnetische gelijkstroomconnector die ervoor zorgt dat het netsnoer wordt losgekoppeld als er te veel kracht op wordt uitgeoefend. Ook helpt deze connector voorkomen dat het snoer na verloop van tijd slijt of minder sterk wordt. Daarnaast geleidt de magnetische connector de stekker naar de netsnoerpoort van de computer voor een snelle, veilige aansluiting.

Als de connector goed is aangesloten, gaat op het uiteinde ervan een LED-lampje branden. Het oranje lampje geeft aan dat de batterij van de computer wordt opgeladen; het groene lampje geeft aan de batterij volledig is opgeladen. Bij de adapter wordt een netsnoer geleverd voor meer bewegingsvrijheid. Daarnaast wordt een wisselstroomstekker meegeleverd waarmee de lichtnetadapter direct op een wandcontactdoos kan worden aangesloten. Deze lichte en compacte oplossing is ideaal als u de computer wilt meenemen op reis.

De adapter is speciaal ontworpen voor onderweg. Het doordachte ontwerp maakt het mogelijk om het gelijkstroomsnoer om de adapter te wikkelen, zodat het handig is opgeborgen. Deze lichtnetadapter laadt de lithium-polymeerbatterij op terwijl de computer is in- of uitgeschakeld of in de sluimerstand staat. Ook kan deze adapter als voeding worden gebruikt als u zonder batterij werkt.

Geschikt voor MacBook.

Standaard meegeleverd

  • Europese stekker
  • Magnetische gelijkstroomkabel (1 meter)
  • Handleiding
Apple
MC461Z/A
4 Items

Datasheet

Accessoires
Adapters

Specifieke Referenties

Nieuw product