AirPods Pro met Draadloze Oplaadcase

Apple AirPods Pro with Wireless Charging Case

259,00

Apple AirPods Pro with Wireless Charging Case

Omschrijving Apple AirPods Pro met Draadloze Oplaadcase

Met Apple AirPods Pro worden jouw favoriete deuntjes niet meer onderbroken door een luidruchtige omgeving. De nieuwe generatie...Lees Meer

Informatie voordat je besteld... Lees meer

Tijdens het navigeren op mijn site kun je items toevoegen aan je winkelmand.Als je alles hebt wat je aan wilt schaffen klikt je op afrekenen. Meer informatie

Mail of bel me als je hulp wilt bij het samenstellen van jouw Apple.
ed@applesupported.nl of 06 - 24 18 43 23

Omschrijving Apple AirPods Pro met Draadloze Oplaadcase

Met Apple AirPods Pro worden jouw favoriete deuntjes niet meer onderbroken door een luidruchtige omgeving. De nieuwe generatie AirPods zijn namelijk voorzien van actieve noise cancelling. Daarbij worden de microfoons gebruikt om achtergrondgeluiden weg te filteren. Wil je tijdens het hardlopen goed op het verkeer letten? Dan zet je ruisonderdrukking uit via de drukgevoelige sensor aan het uiteinde van AirPods Pro. Het vernieuwde ontwerp is ovaal en heeft rubberen in-ear oordopjes. Deze rubberen eartips komen in 3 maten en vormen zich naar jouw oren. Zo blijven de dopjes goed zitten en wordt je gehoorgang genoeg afgesloten. Is de batterij van jouw AirPods Pro bijna leeg? Stop ze 5 minuten terug in de draadloze oplaadcase en je luistert één uur door..

Hier heeft iedereen oren naar

Apple heeft het draagcomfort opnieuw gedefinieerd. Het resultaat: een nieuwe klasse oortjes met verschillende pasvormen die je oren goed afsluiten voor actieve ruis­onderdrukking. Je voelt de muziek, niet de oortjes.

Je kunt kiezen uit drie paar zachte, flexibele siliconen oortips die je eenvoudig vastklikt. Deze tips zijn van binnen conisch en vormen zich naar je oren, waardoor de AirPods Pro stevig blijven zitten. En de luchtgaten houden de druk aan binnen‑ en buitenkant gelijk, zodat het voelt alsof je niets in je oren draagt.

Geluid. Geen lawaai

AirPods Pro zijn de enige oortjes met actieve ruis­onderdrukking die continu wordt aangepast aan de vorm van je oren en de pasvorm van de oortips. Hierdoor houden ze omgevingsgeluid buiten en hoor jij alleen wat je wilt horen.

De microfoon aan de binnenkant luistert in je oor naar ongewenst geluid, dat ook met antigeluid wordt geneutraliseerd. Deze ruisonderdrukking wordt 200 keer per seconde aangepast, zodat je helemaal opgaat in het geluid van je muziek, podcasts en telefoon­gesprekken. Wil je horen wat er om je heen gebeurt? Hou in dat geval de druksensor op de steel ingedrukt. Dan switch je van actieve ruis­onderdrukking naar de Transparantie-modus. Deze laat nu alle omgevingsgeluid door, waardoor alles heel natuurlijk klinkt als je bijvoorbeeld met mensen praat.

Dit is een origineel Apple accessoire

Let op: Download altijd de laatste software update voor je device. Voor alle compatible modellen kijk je hier bij Apple.

Standaard meegeleverd

  • AirPods Pro
  • Draadloze oplaad­case
  • Siliconen oortips (drie formaten)
  • Lightning-naar-USB‑C-kabel
  • Documentatie

KleurWit
AccessoiresGeluid

Waarom zou je Apple's kopen bij Apple Support Ed?

Das heel eenvoudig. Apple Support Ed heeft de beste prijzen van Nederland voor al je Apple producten. Je krijgt standaard 2 jaar garantie. Gaat ie toch stuk dan wordt je product gehaald en na reparatie weer netjes bij je afgeleverd en dat meestal binnen een week. Zonder bijkomende kosten. Geheel kosteloos dus.

Je voordelen in vogelvlucht:

• Beste Prijs van Nederland
• 2 jaar garantie op alle Apple's
• Gratis halen en brengen bij defecten van Apple's binnen de garantie
• 3 jaar garantie op alle Hackintoshes
• Gratis verzending van alle producten!

Wil je meer weten? lees dan hier verder.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

Apple AirPods Pro with Wireless Charging Case

Apple AirPods Pro with Wireless Charging Case

Apple AirPods Pro met Draadloze Oplaadcase

  • Type: In ear
  • Connectie: Bluetooth
  • Ingebouwde microfoon: Ja