BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 12 van de 17 items

Apparatuur & Onderdelen

Zoek je Apple accessoires? of een SSD? voor je laptop? een kabel? een Airport of Airport Extreem?
Apple Support Ed heeft bijna alles wat je zoekt om je digitale leven gemakkelijker te maken..

Upgrade Mac

Is je Apple product toe aan upgrade? Wilt je je huidige systeem opfrissen zodat je Mac weer snel wordt? Ik voer ook Apple upgrades uit. Je kunt bij mij terecht voor upgrades van een Macbook Pro, een Macbook Air, een iMac of een Mac Pro. Ervaar de snelheid van een nieuwe Mac!

Apple Airport

Een Hackintosh op maat bouwen is aan Ed van der Meer, de man achter Apple Support Ed, wel toevertrouwd. Ed van der Meer heeft ruim 25 jaar ervaring met computers en beschikt hierdoor over veel kennis van zaken. Dit zet hij graag in om de perfecte pc voor je te bouwen. Je kunt bij mij rekenen op persoonlijk contact, deskundig advies en het 'no cure, no pay principe'. Wil je graag een Hackintosh op maat laten bouwen door Apple Support Ed? Neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van je.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?