BEKIJK ALS
SORTEER OP
Toont 1 - 12 van de 13 items

Apparatuur & Onderdelen

Zoek je Apple accessoires? of een SSD? voor je laptop? een kabel? een Airport of Airport Extreem?
Apple Support Ed heeft bijna alles wat je zoekt om je digitale leven gemakkelijker te maken..

Upgrade Mac

Is je Apple product toe aan upgrade? Wilt je je huidige systeem opfrissen zodat je Mac weer snel wordt? Ik voer ook Apple upgrades uit. Je kunt bij mij terecht voor upgrades van een Macbook Pro, een Macbook Air, een iMac of een Mac Pro. Ervaar de snelheid van een nieuwe Mac!

Apple Airport

Verbind al je apparaten met de razendsnelle Wi-Fi verbinding van de AirPort Time Capsule. Met dit basisstation zet je met het grootste gemak een thuis-, zakelijk- en gastnetwerk op zonder dat je daarbij uitgebreide netwerkkennis nodig hebt. Het intuïtieve systeem is makkelijk te configureren met zowel een iOS apparaat, Mac als een PC en je gegevens zijn door de automatisch ingeschakelde firewalls extra beveiligd tegen aanvallen vanaf het internet.

Kabels & Adapters

Bij Apple Support Ed vind je de juiste Mac kabel voor het aansluiten van je Apple iMac, Macbook, Mac Pro of Mac mini op je randapparatuur, HD-televisie en op je Mac. Je vindt verschillende bekende kabelmerken (o.a. Belkin en Apple) terug in mijn assortiment die je helpen bij al je FireWire, HDMI, USB, Mini DisplayPort, Thunderbolt en diverse video- en audioverbindingen.

Geheugen

Bij Apple Support Ed vind je de juiste geheugen voor je iMac, MacBook, MacBook Pro of Mac Mini. Op alle geheugen zit meer jarig garantie en werken op jou Mac.

Microsoft Office 2016 voor Mac

Bij Apple Support Ed vind je Microsoft Office 2016 voor Mac.
Met Microsoft Office 2016 voor Mac maak je gebruik van Word, PowerPoint, Excel en OneNote. Office 2016 is gemaakt om nog makkelijker met vrienden, familie, collega’s en studiegenoten samen te werken. Gebruik de nieuwste toepassingen en bereik gewenste resultaten. De Microsoft Office programma’s zijn verkrijgbaar in de uitvoering Thuisgebruik & Studenten en Thuisgebruik & Zelfstandigen, welke een eenmalige aankoop zijn. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt.

Reparaties & Upgrades

Apple Support Ed bouwt natuurlijk niet alleen nieuwe Hackintoshes of verkoopt alleen maar nieuwe Apple's. Ook voor onderhoud en reparaties aan je huidige systeem kun je bij mij terecht. Ik probeer het defect of de storing eerst via e-mail of telefoon op te lossen voor ik overga op het onderzoeken van je laptop of desktop. Mocht een reparatie uiteindelijk nodig zijn, dan ontvang je van mij altijd eerst een prijsindicatie. Zo weet je waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten. Ik werk volgens het 'no cure, no pay principe'. Dit houdt in dat je alleen betaalt wanneer ik de reparatie succesvol heb uitgevoerd. Naast reparaties kunt je ook bij mij terecht voor Apple upgrades en nieuwe Apple producten. Waarmee kan ik je van dienst zijn?