zoom_out_map

Power Adapter - 85W - MagSafe 1 (for Macbook Pro 17-inch 2012 - 2015)

€ 79,99
Inclusief BTW

MagSafe Power Adapter 85W (MC556Z/B)

  • Vermogen: 85 Watt
  • Stroomsterkte: 4,25 A
  • Snoerlengte: 2 meter
Aantal
0

Voorraad : Nog 0 op voorraad
Voorraad maatwerk: 0 Bekijk voorraad
Voor 16:30 besteld, morgen gratis bezorgd *
Gratis retourneren
2 jaar garantie
Makkelijk bestellen! Afrekenen als gast.
Klanten geven Apple Support Ed een 9,7/10

Productomschrijving

Is je oplader stuk of wil je een tweede oplader voor op je werk? Geen nood, deze zijn altijd los verkrijgbaar. De MagSafe-lichtnetadapter van 85 watt is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker die ervoor zorgt dat de stroomkabel losschiet als er te veel druk op komt te staan. Deze helpt tevens voorkomen dat de kabel na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.

Als de stekker eenmaal stevig vast zit, licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op; een oranje licht duidt erop dat het draagbare apparaat wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading. Er wordt een netsnoer met de adapter meegeleverd voor een maximale snoerlengte, en de gebruiker kan met de lichtnetadapter (ook meegeleverd) nog eenvoudiger en handiger reizen.

Dankzij de handige vormgeving van de adapter kun je de gelijkstroomkabel er netjes omheen wikkelen. Dat maakt 'm de ideale reisgenoot. Met deze lichtnetadapter kun je de lithium-polymeerbatterij altijd opladen, of de computer nu is uitgeschakeld, is ingeschakeld of in de sluimerstand staat. De adapter levert tevens stroom bij gebruik zonder batterij.

Met deze lichtnetadapter kun je de lithium-polymeerbatterij altijd opladen, of de computer nu is uitgeschakeld, is ingeschakeld of in de sluimerstand staat. De adapter levert tevens stroom bij gebruik zonder batterij.

Geschikt voor MacBook Pro 15-inch tot medio 2012 en Macbook Pro 17-inch tot medio 2012

Standaard meegeleverd

  • Europese stekker
  • Magnetische gelijkstroomkabel (1 meter)
  • Handleiding
MC556Z/B

Datasheet

Accessoires
MagSafe 1

Specifieke Referenties

EAN
0885909454426
MPN
MC556Z/B

Power Adapter - 85W - MagSafe 1 (for Macbook Pro 17-inch 2012 - 2015)

€ 79,99